Stil de vedeta

#vaselina #tratamente cosmetice vedete #secrete frumusete vedete #jennifer lopez #beyonce #stil de vedeta

Ingredientul-minune care le face frumoase pe divele de la Hollywood

Credeai ca toate frumusetile Hollywood-ului se ingrijesc doar cu produse cosmetice scumpe? Ei bine, multe dintre ele par sa fi descoperit un produs-minune foarte ieftin: vaselina. Beyonce si Jennifer Lopez sunt doar doua dintre celebritatile care se ingrijesc astfel, scrie dailymail.co.uk.

Vaselina este un tip de gel obtinut din petrol si amestecat cu parafina, care a fost descoperita in 1859 de chimistul american Augustus Chesebrough. Pe langa utilizarile industriale, vaselina este si un ingredient de baza al multor produse de infrumusetare si ingrijire personala.

Beyonce isi protejeaza genele

Sursa foto: hizliresim.com

Beyonce si Cheryl Fernandez-Versini folosesc acest produs pentru protejarea si evidentierea genelor. In acest fel, ele spun ca nu mai sunt nevoite sa aplice straturi repetate de mascara. In cazul persoanelor care nu au in mod natural gene lungi si groase, este indicat sa fie utilizata mai intai un rimel pentru evidentierea lor, iar apoi se aplica un strat de vaselina pentru a proteja firele de par si a le mentine un aspect stralucitor mai mult timp, scrie Mediafax.

Tot Beyonce este foarte incantata ca un strat de vaselina cosmetica aplicat peste ruj nu ii permite acestuia sa se intinda sau sa devina usor transferabil.

Freida Pinto isi evidentiaza pometii

Sursa foto: comicvine.com

La randul ei, actrita Freida Pinto sustine ca aplica aceasta substanta miraculoasa pe pometi pentru a le da stralucire. Specialistul in machiaj Mary Greenwell, care le are drept cliente fidele pe Uma Thurman si Cate Blanchett, spune ca gelul este intr-adevar foarte util pentru oferirea unui plus de stralucire.

Joan Collins isi unge coatele si calcaiele

Sursa foto: vettri.net

Joan Collins este si ea un fan al vaselinei. Actrita a dezvaluit recent ca utilizeaza o crema de piele pe baza de vaselina pentru a inmuia si mentine hidratata pielea calcaielor si a coatelor.

Jennifer Lopez o foloseste ca demachiant

Sursa foto: angelinagourlay.sourceforge.net

Si frumoasa J Lo a descoperit avantajul folosirii vaselinei. Artista o foloseste pentru a se demachia.

Potrivit specialistilor in cosmetica, vaselina este insa utila si pentru ingrijirea manichiurii. E suficient un strat subtire din aceasta substanta aplicat pe unghii, o data pe saptamana, iar cuticulele vor fi mai sanatoase si vor avea un aspect placut.

Gelul poate fi folosit si pentru aranjarea firelor de par rebele, a sprancenelor mai stufoase... Tot vaselina te poate ajuta sa iti protejezi pielea in timp ce iti vopsesti parul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare