Stil de vedeta

#Ilinca Vandici botez #Sandra Mutu nunta #ilinca vandici nunta # adrian mutu nunta #nunta vedete #nunta

Ilinca Vandici sau Sandra Mutu? Cine a purtat cea mai frumoasa rochie de mireasa?

A fost weekendul nuntilor cu staif! Iata care sunt vedetele autohtone care si-au pus pirostriile pe 15 octombrie si ce alegeri au facut miresele!

Mireasa care a imbracat cele mai multe rochii in acest weekend a fost Ilinca Vandici! Vedeta Kanal D a schimbat  trei tinute pentru cele doua evenimente speciale din viata sa. La botezul lui Zian, Ilinca a purtat o creatie semnata Razvan Ciobanu, iar la petrecerea de la Palatul Snagov - alte doua tinute extravagante, de care s-a ocupat designerul Andra Turcanu.

La ceremonia religioasa, sotia lui Andrei Neascu a aparut intr-o rochie de mireasa atipica, de culoare roz, cu multe paiete si trena, iar la petrecerea la care au luat parte 500 de invitati, vedeta s-a schimbat. Ilinca Vandici a dat tinuta creata de colegul ei de emisiune, Razvan Ciobanu, pe o rochie alba cu spatele gol, accesorizata cu pene si pietre.

Sursa foto: click

Pe finalul serii, Ilinca a imbracat un costum alb, cu pantaloni si sacou cambrat cu peplum evazat. Piesa de rezistenta a fost voaleta neobisnuita!

2. Adrian si Sandra Mutu

Tot doua evenimente a marcat si Adrian Mutu in acest weekend! Este vorba despre crestinarea celui de-al patrulea copil al sau, micutul Adrian Tiago, in varsta de sapte luni, dar si cununia religioasa cu aleasa inimii sale, Sandra.

Sursa foto: Click

La botez, Sandra a imbracat o salopeta- pantalon, cu un voal aplicat in partea de sus. Taticul Adrian s-a imbracat identic cu tanarul Tiago, costumele celor doi fiind semnate de designerul Alberto Dobre.

Celelalte doua rochii ale Sandrei, cea a cununiei propriu-zise si cea de la petrecerea de la Le Chateau au fost semnate de Andra Turcanu.

 

Sandra a optat pentru o rochie de mireasa de tip printesa: corsetul a fost brodat cu dantela fina, semitransparent in parti, iar buchetul miresei a fost din trandafiri albi si roz pal.

 

 

#weddingshoes #perfectwedding #bestfamyliphoto #atelierfaiblesse #storeshoes #piperatunari48A #vitanbarzesti7D #promenada

A post shared by Atelier Faiblesse+40736383256 (@atelier_faiblesse) on

 

 

“Andra mi-a propus 3 tinute pentru ziua cea mare, sunt foarte incantata de tot ce s-a intamplat la prima mea vizita in showroom, acolo unde am ales impreuna materiale, mi-a aratat schite, chiar am si probat cateva modele de rochii de mireasa. Sunt nerabdatoare sa ajungem la deciziile finale, sa incepem rochiile si sunt sigura ca va iesi ceva extraordinar”, declara Sandra Mutu in urma cu o luna.
“La biserica voi avea o rochie cu un aer clasic, usor regal, iar la petrecerea de seara voi avea o rochie mult mai indrazneata, mult mai sexy, care sa ma caracterizeze”, marturisea Sandra Mutu.

3. Vali Craciunescu, ginerica la 44 de ani

In acest weekend, si fostul component al formatiei Spitalul de Urgenta a imbracat pentru prima oara costumul de ginerica la 44 ani. Artistul s-a cununat religios cu Irina Popa la o biserica din Tunari, aceeasi unde, cu doar cateva ore inainte, s-a cununat si prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici.

La ceremonie, Vali Craciunescu a purtat un costum de culoare neagra, la care a asortat o camasa de culoare alba. Mirerasa a ales o rochie de mireasa din dantela si voal, si fara maneci.

Sursa foto: aboutdetailsdetails.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare