Stil de vedeta

#secrete frumusete vedete #stil de vedeta #showbiz #ilinca vandici #secrete frumusete #stil ilinca vandici

Ilinca Vandici dezvaluie secretele care o fac sa arate superb

Micile tentatii culinare nu o ocolesc nici pe Ilinca Vandici, dar cu toate astea reuseste sa fie mereu in forma si sa arate de nota 10. Prezentatoarea  spune ca marele sau secret este echilibrul pe care si-l autoimpune in tot ceea ce face.

"Nu fac excese"

Sursa foto: facebook.com

Prezentatoarea Kanal D a marturisit pentru Apropo TV ca i se face si ei din cand in cand pofta de alimente "interzise", insa stie cand sa spuna stop. "Nu rezist tentatiilor, sunt si eu om! Insa am invatat ce inseamna masura si echilibrul. Daca am pofta sa mananc ciocolata, mananc 3-4 bucatele si apoi ma opresc. Asa si cu restul alimentelor «periculoase»", a povestit vedeta.

Efortul si determinarea par sa fie cheia succesului in ceea ce o priveste pe Ilinca Vandici. A renuntat la paine, la paste fainoase, la cartofi si la dulciuri si incearca sa manance cat mai sanatos.

Citeste si:

Avocado, fructul care face minuni pentru piele si par

7 trucuri ca sa arati perfect dimineata

Ruby style: zglobiu, excentric, rebel

"Am o viata linistita si ordonata, dorm atat cat organismul imi cere, nu fac excese, mananc sanatos si la ore fixe, fac sport, in rest mai tine si de conformatie, mostenire genetica si metabolism. La micul dejun mananc iaurt natural cu goji, merisoare, tarate sau cereale integrale si ovaz sau omleta din doua albusuri si branza degresata. La pranz mananc de obicei gratar din piept de curcan cu salata sau peste cu brocoli, ciuperci sau salata. Seara mananc salata cu ton sau cu pui, fructe de mare la gratar sau doar fructe de sezon", a spus Ilinca pentru Apropo TV.

Vedeta Tv consuma batoane cu proteine si spune ca shake-urile de legume, fructe si seminte pot fi o buna optiune.

Sport, cat mai des cu putinta

Sursa foto: facebook.com

Frumoasa prezentatoare TV in varsta de 28 de ani are grija si de forma ei fizica, asa ca face sport de patru-cinci ori pe saptamana. Chiar daca nu a tinut niciodata diete, sustine ca isi pastreaza formele pentru ca a invatat cum sa imbine miscarea cu un consum echilibrat de alimente.

"Cand m-am hotarat ca am nevoie de sport pentru a ma simti bine, atunci am inceput sa mananc sanatos, sa renunt la diverse alimente sau combinatii de alimente, sa ma odihnesc atat cat simt ca am nevoie, sa-mi gasesc linistea interioara, sa nu fac excese de nici un fel. Insa, daca ar fi sa denumesc un factor motivational decizional pentru mine, acesta este, fara doar si poate, sportul!", a spus Ilinca pentru "Ce se intampla, doctore?".

Roscata este convinsa ca frumusetea vine din interior, asa ca are grija si de suflet, nu numai de trup.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare