Stil de vedeta

#frumusete #stil de vedeta #angelina jolie #showbiz #secrete frumusete #secrete de vedeta

Iata care este pretul frumusetii Angelinei Jolie!

Angelina Jolie este considerata una un etalon de frumusete feminina. Are parte de o naturalete innascuta la care se adauga si o serie de operatii estetice, ce-i drept. Cu toate acestea, Angelina foloseste niste mici trucuri pentru a arata ca la 20 de ani desi se apropie de 40.

Ce o face frumoasa pe Angelina

Privirea de felina, buzele senzuale si un corp de vis sunt, poate, atuurile ei cele mai importante. In plus, pe strada sau pe covorul rosu, Angelina este foarte atenta cum se imbraca pentru a fi mereu stralucitoare. Iata care sunt secretele frumusetii vedetei:

Dieta

Sursa foto: apunkachoice.com

Chiar daca a nascut trei copii, Angelina are o silueta impecabila. Spune ca isi mentine trupul in forma ducand o viata echilibrata. Are un regim alimentar bine pus la punct si este foarte atenta la orele de odihna, totul fiind calculat pentru ca, spune ea, numai in acest fel pielea poate arata perfect.

"Imi place foarte mult pestele gatit la abur, imi plac legumele si laptele de soia. Mananc des legume si fasole, dar si supe sanatoase, care sunt o modalitate foarte buna de a ramane hidratati. Sunt, de asemenea, un fan al dietei Eat Clean. Principiul acestei diete este sa ii dai corpului tau tot ceea ce are nevoie pentru a fi sanatos. Regimul nu te priveaza de mancare, ci iti impune acele alimente care sunt seva unui organism sanatos, eliminand produsele care iti distrug corpul", sustine Angelina Jolie, potrivit creativefashionglee.com.

Citeste si:

Sarea, un elixir nebanuit al frumusetii. 5 moduri in care o poti folosi in ingrijirea pielii

Simplu, clasic, sexy: stilul Valentina Pelinel

Dior, j’adore! Irezistibila colectie de pantofi a Casei Dior

Sportul

Sursa foto: instablogs.com

Angelina a revenit de fiecare data la greutatea de dinainte de nastere practicand pilates si yoga.

Printre sporturile sale preferate se numara kickboxing, canotaj si sporturi de contact. Insa cand nu are timp pentru exercitii mai ample, Angelina face flotari sau alearga pe banda pentru a-si mentine tonusul. Combinand sportul cu modalitatile de intretinere isi lucreaza toate grupele de muschi.

Trucurile ei de frumusete

Sursa foto: unlockastrology.com

Sfatul actritei atunci cand vine vorba despre ingrijirea tenului este sa nu folosesti niciodata sapunuri dure pentru fata. "Hidrateaza-ti tenul cu lotiuni potrivite si aplica intotdeauna o crema de protectie solara", mai spune Angelina.

Actrita este adepta unui machiaj cat mai natural. "Opteaza pentru rujurile in nuante nude, care iti pun in valoare ochii. Sunt un mare fan al machiajului de tipul smokey eyes! Imi place sa folosesc un contur al ochilor care sa atraga atentia asupra genelor mele", a mai marturisit vedeta.

Sursa foto: 1017theone.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului