Stil de vedeta

#Ianna Novac #showbiz #stil feminin #stil de vedeta #stil vestimentar #soprana

I-a lasat pe toti fara cuvinte! Iata ce tinuta a adoptat soprana Ianna Novac

Daca esti persoana publica trebuie sa acorzi o importanta deosebita modul in care te prezinti in fata publicului, iar Ianna Novac stie foarte bine acest lucru. Soprana primeste de fiecare data nenumarate complimente pentru tinutele ei. De data aceasta, insa, a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata.

 

Artista a lasat deoparte rochiile elegante care au consacrat-o si a optat pentru o tinuta neobisnuita. Imbracata intr-o bluza alba, vaporoasa, cu o trena impresionanta, Ianna a fost admirata indelung de public. Creatia ce poarta semnatura designerului Ludmila Corlateanu a surprins pe toata lumea datorita modelului sau. In locul unui imprimeu clasic, aceasta aduce in fata publicului o partitura muzicala veritabila, apartinandu-i compozitorului german Ludwig van Beethoven.

“Muzica este mult mai mult decat ceea ce fac, este tot ceea ce sunt eu. Atunci cand am vazut aceasta bluza, m-am indragostit pe loc. Am stiut din prima clipa ca este perfecta pentru mine, m-am simtit ca si cum Ludmila mi-ar fi citit gandurile. Am imbracat-o prima data intr-o emisiune la TVR si cand am intrat in platou, toata lumea a ramas fara cuvinte. In plus, prietenii mei de pe Facebook mi-au confirmat ca este o tinuta inspirata, comentariile lor fiind pline de entuziasm. M-am bucurat din suflet atunci cand am vazut ca oamenii apreciaza lucrurile acestea, pentru ca ma definesc in totalitate”, a declarat soprana.

Si, pentru ca tinuta Ludmilei Corlateanu a fost atat de bine primita de publicul Iannei, cele doua artiste nu se vor opri aici. Frumoasele moldovence pun la cale si alte surprize pentru iubitorii de muzica si moda, aceasta fiind prima colaborare de acest gen a sopranei.

“Intotdeauna mi-a placut sa ma implic in tinutele mele de scena, pentru ca stiu ca acest aspect conteaza foarte mult in cariera unui artist. Multe dintre rochiile pe care le-am purtat au la baza ideile mele, asa ca atunci cand am cunoscut-o pe Ludmila nu am putut decat sa ma bucur. Este la randul ei o artista, iar creatiile sale mi se potrivesc manusa. Este firesc sa nu ne oprim aici”, a declarat Ianna, cu zambetul pe buze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare