Stil de vedeta

#rochii paiete #stil feminin #stil de vedeta #stil vestimentar #rochii #loredana groza #mihaela radulescu

Doua vedete in rochii cu paiete. Mihaela Radulescu versus Loredana Groza

Cand vor sa dea bine in lumina reflectoarelor, divele aleg o rochie cu paiete. Mihaela Radulescu si Loredana Groza au fost chiar incantate cand, la un eveniment monden, si-au dat seama ca au ales amandoua o astfel de tinuta. Din fericire, de culori diferite.

Care arata mai bine

Mihaela Radulescu si Loredana Groza au amandoua aceeasi varsta si arata la fel de bine. E adevarat, ambele datoreaza mult si operatiilor estetice, insa, una peste alta, atunci cand isi fac aparitia la un eveniment monden reusesc sa atraga toate privirile.

Citeste si:

7 rochii cu care sa-l dai gata de Sfantul Valentin

5 combinatii vestimentare cu care nu poti da gres

Trucuri de frumusete pentru femeile trecute de 40 de ani

La Elle Style Awards, cele doua au dat nas in nas in dreptul panoului pentru fotografii. Si, ca si cum s-ar fi impus un dress code, cele doua erau imbracate in rochii mulate, cu paiete.

Mihaela Radulescu

Mihaela a ales o rochie rosie lunga aurie, cu insertii argintii, care i-a pus in valoare talia subtire si silueta de sirena. Alegerea pare sa fi fost una inspirata. Rochia fara maneci i-a scos in evidenta umerii tonifiati si bratele frumos lucrate. Chiar daca nu a fost neaparat una dintre cele mai deosebite aparitii ale Mihaelei, cu toate acestea diva de la Monaco a reusit sa faca o buna impresie celor prezenti, dar si criticilor in materie de fashion.

Mihaela a profitat de ocazie si si-a etalat tatuajul pe care tocmai si-l facuse. "Learn to love what you have been taught to fear"/ "Invata sa iubesti ceea ce te sperie" si-a scris roscata pe antebrat.

Loredana Groza

La acelasi eveniment, Loredana Groza a purtat tot o rochie mulata cu paiete, insa ea a ales una rosie, midi, si cu maneci trei sferturi. Sandalele cu platforma i-au evidentiat picioarele tonifiate, dar per total tinuta a parut destul de banala comparativ cu stilul excentric cu care ne-a obisnuit Loredana in ultimii ani.

Sursa foto: facebook.com

In schimb, culoarea rosie a rochiei a fost foarte bine pusa in evidenta de nuanta blond-aurie a parului. Diva a renuntat la accesorii, ceea ce este un plus tinand cont ca o rochie cu paiete este prin natura ei suficient de stralucitoare pentru a mai impopotona tinuta si cu alte bijuterii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului