Stil de vedeta

#silueta #dieta #stil de vedeta #cameron diaz #katy perry #jennifer aniston

Din secretele vedetelor. Ce mananca divele Americii ca sa ramana slabe

Jennifer Aniston, Katy Perry sau Cameron Diaz. Ce au in comun? Dincolo de talentul si de renumele pe care si l-au facut, cele trei dive arata impecabil. Multi ar spune ca e efectul operatiilor estetice, insa fara regimuri de viata sanatoase si, din cand in cand, diete drastice nimic nu ar fi posibil.

Jennifer Aniston

Sursa foto: gotceleb.com

La 46 de ani, miniona Jennifer Aniston le poate da clasa pana si adolescentelor. Actrita din "Friends" face furori in tinutele cu care apare pe covorul rosu si totul datorita siluetei sale fara cusur. Mentinuta nu fara sacrificii. Diva a declarat ca, atunci cand vrea sa dea rapid cateva kilograme jos trece pe dieta cu legume si proteine.

Astfel, la fiecare masa, Jen are grija ca trei sferturi din farfurie sa fie cu legume - crude, fierte sau la gratar - si restul farfuriei cu branza, oua sau carne slaba. Pare o solutie sanatoase si usor de luat in calcul, mai ales ca reuseste in acest fel sa echilibreze aportul de vitaminte cu cel de proteine, fara sa faca exces de calorii.

Katy Perry

Sursa foto: aliexpress.com

Mai tanara Katy Perry are si ea un truc pe care l-a dezvaluit fanilor. Ca orice om, din cand in cand face excese si capata un centimetru-doi in talie sau pe coapse, motiv de mare ingrijorare. Dar atunci apeleaza la ceea ce artista numeste "Planul M".

Mai exact, o dieta bazata pe ciuperci. Vreme de 14 zile, Katy mananca ciuperci la cina sau pranz si reuseste sa dea jos cateva kilograme bune. Un atu al dietei ar fi ca nu afecteaza dimensiunea bustului, eliminand doar grasimile din zone precum abdomen si coapse. Nu este insa singurul sau secret. Frumoasa bruneta mananca de obicei mai mult legume si nu se atinge niciodata de alimentele de tip junk-food.

Cameron Diaz

Sursa foto: marieclaire.co.uk

Tocmai pentru ca nu mai e o tinerica de 20 de ani, Cameron Diaz stie ca efortul mentinerii siluetei e pe masura. Actrita spune ca, in primul si in primul rand, bea apa. De cum deschide ochii, bea un litru de apa fara sa clipeasca.

Apoi, mananca putin si des. Planul sau alimentar consta in 5-6 mese, scrie eva.ro:

Masa 1: Multe proteine pe care le ia din piept de pui fara piele sau dintr-un preparat din orez, oua si broccoli. O masa bogata in proteine la primele ore ale zilei ii ofera multa energie.

Masa 2: Un shake proteic.

Masa 3: O salata usoara cu pui sau carne de vita.

Masa 4: Fructe sau daca are pofta de ceva de rontait, alune, migdale, nuci.

Masa 5: Omleta din albus de ou cu rosii, ciuperci si mirodenii.

Masa 6: Un alt shake proteic.

Sursa foto: flmmedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului