Stil de vedeta

#Ianna Novac #dieta rapida #dieta vedete

Dieta Iannei Novac: o tine de 15 ani si are rezultate uimitoare

Proaspat intoarsa din Irlanda, unde a petrecut mai bine de o luna, soprana pop-opera Ianna Novac a intrat intr-un adevarat “cantonament”, pentru a fi in forma pentru toamna ce se anunta foarte incarcata.

“In cursul anului am un regim de viata foarte echilibrat, dar acum, in concediu, m-am rasfatat putin si se simte. De cand m-am intors acasa, am revenit la meu obisnuit, care m-a ajutat sa ma mentin in forma de 15 ani. Saptamana aceasta voi urca din nou pe scena, asa ca pana atunci trebuie sa ma pregatesc”, a declarat vedeta.

De mai bine de 15 ani, Ianna Novac isi pastreaza greutatea aproape neschimbata. Secretul? O dieta echilibrata, bazata pe multe fructe si legume, peste, din care lipsesc complet bauturile carbogazoase, pe care frumoasa soprana le-a inlocuit cu ceaiuri, care de care mai aromate.

“Este un regim de viata sanatos si deloc greu de tinut. Dimineata mananc un ou fiert cu legume proaspete sau lapte cu cereale integrale si beau o cafea, pentru tonus. Dupa doua ore, mananc o banana sau imi fac un fresh de portocale. Dupa alte doua, ore iau pranzul format din peste la cuptor cu salata proaspata sau carnita la cuptor cu legume. Apoi, dupa alte doua ore, beau traditionalul ceai negru cu bergamota, pentru energie si stare de bine, alaturi de cativa biscuiti integrali Cina este la fel o masa sanatoasa, dar mai usoara, adica o salata mai complexa. Pe parcursul intregii zile beau foarte multa apa si seara un ceai de musetel, este perfect pentru relaxare!”, a marturisit cantareata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare