Stil de vedeta

#maini catifelate #tratamente cosmetice #stil feminin #stil de vedeta #cosmetica #maini #unghii

Cum sa ai maini catifelate si unghii frumoase ca de vedeta

Se spune ca mainile sunt ca o carte de vizita. Ele vorbesc despre varsta ta, dar si despre cat de multa atentie acorzi ingrijirii personale. Iata trucurile vedetelor pentru o piele catifelata si unghii frumos conturate:

Ioana Ginghina recomanda malaiul

Sursa foto: eva.ro

Ioana Ginghina ofera adesea pe blogul sau sfaturi de ingrijire corporala. "Va recomand un fel de SPA pentru maini care se poate face acasa. Gomaj delicat cu tarate si malai, putin malai, ca sa nu-l faceti prea dur. Frecati bine ca sa indepartati celulele moarte, apoi intr-un bol cu apa calda turnati o lingura ulei de masline si o lingurita de ulei de migdale dulci. Stati asa cu mainile in bol cam 10 minute. Dupa, luati o lamaie si taiati-o in doua. Cu o jumatate frecati bine mana si mai ales unghiile. Veti vedea instantaneu cum mana se albeste si capata o culoare sanatoasa. Apoi aplicati o masca. Va dau o alternativa de masca, facuta in casa: o lingura de iaurt, o lingurita ulei de migdale dulci si un fruct. Dati totul prin blender, lasati-l 2-3 minute si apoi intindeti intr-un strat gros pe maini. Stati asa cam 20 de minute, apoi spalati-o si aplicati crema dumneavoastra obisnuita, de maini", a scris actrita.

Citeste si:

Manichiura in stil minimalist. 8 modele super simple

Eleganta si nonconformism. Inspira-te din stilul Jennifer Lawrance

12 perechi de pantofi pe care trebuie sa-i ai si tu primavara aceasta

Adina Halas se trateaza cu lamaie

Sursa foto: unica.ro

Adina Halas are alta reteta homemade pentru unghii sanatoase si frumoase. Tine-ti cate 10 minute fiecare mana cufundata 10 minute intr-o cana sau intr-o farfurie adanca in care ai pus sucul de la doua lamai, aplica pe unghii vitamina A uleioasa si maseaza cateva minute. Adina Halas recomanda ca tratamentul a fie repetat de doua-trei ori pe saptamana pentru ca efectul sa fie cel scontat. Fosta realizatoare TV spune ca hidratarea este importanta, la fel si alimentatia bogata in vitamine si minerale.

Anamaria Ferentz a ales argila

Sursa foto: realitatea.ro

Anamaria Ferentz stie cum sa isi ascunda varsta, iar mainile sunt si ele o parte a corpului pe care nu o neglijeaza. Are chiar propria reteta la care apeleaza periodic pentru a avea maini catifelate. "Atunci cand imi doresc sa am maini fara cusur, apelez cu incredere la argila verde pe care o amestec cu suc de lamaie. Aceasta este combinatia ideala, menita sa curete perfect pielea mainilor. Iar pentru a avea o piele catifelata amestec suc de lamaie cu glicerina", a povestit Anamaria Ferentz intr-un interviu pentru Apropotv.ro.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare