Stil de vedeta

#vedete intern #carmen bruma #showbiz #andreea balan #inna #stil de vedeta

Cum reusesc Inna, Andreea Balan sau Carmen Bruma sa arate perfect

Arata senzational si, desi au un program incarcat, reusesc sa se mentina in forma. Dar cum reusesc oare vedetele sa faca fata tuturor provocarilor, iar pe trupul lor sa nu se vada deloc urmele oboselii si ale meselor neregulate? Iata secretele catorva dintre ele:

Inna

Sursa foto: octave2.persiangig.com

Inna este una dintre cele mai de succes cantarete de la noi, iar fanii sai sunt raspanditi prin intreaga lume. Toti o admira nu doar pentru vocea, cat si pentru frumusetea ei. In ciuda programului dezordonat, mereu pe fuga, intre doua concerte in colturi diferite ale tarii sau chiar ale lumii, Inna reuseste sa arate senzational.

Sursa foto: theplace2.ru

"Nu fac ceva anume pentru ca nu am timp, dar merg cu bicicleta, inot, incerc sa am grija ce mananc, sa ma odihnesc", a declarat Inna intr-un interviu pentru kfetele.ro.

Andreea Balan

Si Andreea Balan are un corp fara cusur. Si daca n-ar fi asa, nici show-urile sale nu ar fi atat de spectaculoase. E drept ca artista are cateva interventii estetice cel putin la nivelul sanilor, insa este foarte atenta la formele sale, motiv pentru care se antreneaza din greu nu numai in sala de dans, ci si in cea de sport.

Sursa foto: exclusivmonden.ro

Secretul sau suprem? Ceaiul verde. Blondinaa marturisit ca bea zinic un litru de ceai verde, cunoscut in toata lumea pentru efectele antioxidante si nu numai. "Beau doi litri de lichide pe zi, din care un litru este de ceai verde. Ajuta la eliminarea toxinelor si la slabit", a marturisit vedeta.

Carmen Bruma

La 37 de ani si dupa o sarcina, Carmen Bruma reuseste sa arate impecabil. Prezentatoarea TV a devenit o experta a stilului de viata sanatos, pe care il impartaseste adesea publicului atat pe pagina sa de Facebook, cat si pe blogul sau. Tanara mamica face mult sport pentru a se mentine in forma, dar este si foarte atenta la ce mananca. Si nu sare niciodata peste micul dejun, pe care il ia neaparat inainte de ora 10.00. "Mananc de obicei un iaurt degresat amestecat cu diverse cereale, cumparate de la Plafar si neaparat separate - grau, ovaz, migdale uscate", a marturisit Carmen.

Alte secrete de-ale sale? Ultima masa o ia cu trei ore inainte de culcare, nu foloseste deloc sare in mancare, ci doar condimente si face miscare de trei sau patru ori pe saptamana, cate o ora si jumatate.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului