Stil de vedeta

#ellie white #giulia nahmany #salopeta #stil de vedeta #vedete

Cum poarta vedetele salopeta: Giulia Nahmany versus Ellie White

Salopeta este, fara doar si poate, vedeta de vreo doua sezoane, iar celebritatile au prins gustul acestui tip de tinuta, asa ca nu o data au aparut la evenimente mondene purtand-o. Iata-le azi pe Giulia Nahmany si Ellie White imbracate in salopeta. Care crezi ca o poarta mai bine?

Giulia Nahmany

Sursa foto: ele.ro

Nu demult, invitata la un eveniment cu staif, Giulia Nahmany a ales sa poarte o salopeta. Nimic gresit in asta, sustin stilistii, care sunt de acord ca salopeta poate fi purtata in astfel de ocazii. Daca au ceva de comentat specialistii in moda este tipul de salopeta pentru care a optat vedeta TV.

Mai exact, Giulia a ales o modalitate foarte sic de a-si scoate in evidenta bustul si umerii. Asa se face ca blondina a imbracat o salopeta verde inchis mulata pe talie si pe sani, dar care ii lasa dezvelite bratele si umerii.

"Salopeta fara umeri nu este indicat sa o purtam iarna fara sa acoperim umerii. Giulia are un corp frumos, o fata frumosa care poate mult mai mult decat aceasta salopeta", a tinut sa comenteze Iulia Albu aparitia exoticei Giulia.

Fashioneditorul a mai avut un cuvant de spus si referitor la drapajele din zona soldurilor, care o dezavantajau pe Giulia, o femeie cu forme destul de bine pronuntate. Din fericire, insa, tinuta a avut si cateva atuuri. Ea a fost menita sa ii alungeasca silueta si sa atinteasca atentia exact asupra a ceea ce are mai expresiv Giulia si anume chipul.

Ellie White

Sursa foto: unica.ro

La acelasi eveniment, lansarea noii colectii Alexandru Ciucu, si Ellie White a purtat tot o salopeta. Viitoarea mamica a ales o tinuta care i-a evidentiat sarcina. Salopta artistei, intr-un albastru intens, avea spatele stil pelerina, ceea ce a avantajat-o foarte mult in primul rand pentru ca avea umerii acoperiti, dar si mainile, care cel mai probabil in urma sarcinii au capatat proportii.

"Imi place culoarea pe care a ales-o. Imi place ca are un accesoriu mare si luminos. In schimb, nu imi plac combinatiile de culori. Asta nu e o tinuta de seara, ci mai degraba tinuta de zi extrem de reusita", a tinut sa precizeze Iulia Albu referitor la tinuta artistei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare