Stil de vedeta

#stil de vedeta #loredana groza #outfit loredana groza

Creeaza-ti outfituri de toamna in stilul Loredanei Groza

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania. Ea a reusit sa se mentina in topul preferintelor publicului mai ales prin capacitatea sa extraordinara de a se reinventa. Iar acest lucru nu l-a facut doar pe plan muzical, cat si in ceea ce priveste vestimentatia, pe care o poarta intr-un stil extrem de original si mereu in tendinte. Iata cateva tinute purtate de Loredana perfecte pentru sezonul rece:


1. Tinuta rock eleganta

Loredana Groza demonstreaza cu fiecare aparitie ca stilul se educa. Ea poate purta cu naturalete orice piesa vestimentara, deoarece stie cum sa le asocieze astfel incat sa se modeleze personalitatii sale.

Artista poate face ca o tinuta rock, caracteristica firilor nonconformiste, adepte ale vestimentatiei confortabile si lejere, sa fie perfecta chiar si pentru un eveniment monden, care impune totusi anumite exigente in ceea ce priveste tinuta.

Astfel, daca te pregatesti de o petrecere eleganta, insa nu stii in ce sa te imbraci, poti lua exemplul Loredanei Groza: o rochie simpla, neagra, asortata cu un cardigan cu umeri tridimensionali, cu pene de strut, care se anunta una dintre cele mai in voga tendinte in sezonul primavara-vara 2013-2014, si o pereche de bocanci cu tinte. Cu un astfel de look, cu siguranta vei atrage toate privirile asupra ta.


2. Tinuta de seara cu elemente etnice si florale

In cazul in care in aceasta toamna trebuie sa participi la un eveniment cu tema etnica, outfiturile Loredanei te pot ajuta sa rezolvi dilema vestimentatiei.

Chiar daca vremea de afara este mohorata, iti poti anima starea de spirit, dar si petrecerea purtand o rochie cu motive etnice, prinsa in talie cu un corset din piele, gen brau traditional, pe care le poti combina cu o pereche de ghete inalte, cu imprimeuri florale.


3. Tinuta casul-sport

Inventivitatea Loredanei Groza depaseste parca orice limite, insa combinatiile sale de piese vestimentare sunt extrem de bine conturate si elegante. O tinuta simpla, neagra, formata dintr-o salopeta, aparent banala, accesorizata cu o curea lata in talie, si o pereche de platforme cu talpa alba fac din tinuta artistei una plina de originalitate, atipica, insa de efect.

Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului