Stil de vedeta

# accesori # moda vedete #clutch #stil de vedeta #vedete

Clutchul de matase, accesoriul preferat al vedetelor

Ana Morodan, Mirela Bucovicean, Geanina Ilies, Maria Andrei si Ileana Badiu se numara printre vedetele care au decis sa poarte un clutch de matase anul acesta la evenimente mondene sau chiar la tinute casual. 

"Matasea spune intotdeauna o poveste, las-o sa "vorbeasca" despre tine si iti va placea ce va avea de zis! Va povesti despre tine in cele mai alese cuvinte, te va contura in cele mai frumoase forme si te va picta in cele mai delicate culori", a declarat Maria Andrei.

Matasea naturala a fost considerata de-a lungul timpului un material pretios, elegant, ce nu putea fi purtat oricum si oriunde. Tendintele din ultimele sezoane au demonstat insa contrariul si mai mult decat oricand, matasea s-a numarat printre materialele preferate de designerii din intreaga lume. Fie ca vorbim de chimonouri, esarfe, bustiere, fuste, bratari, accesorii si mai ales clutch-uri, matasea naturala s-a regasit peste tot.

Divele noastre au ales pentru tinutele lor un brand romanesc, lansat la inceputul anului, dar care a cucerit incet-incet vedetele. Realizate 100% manual, clutch-urile Silkdom aduc o nota aparte fiecarei tinute. Clutchurile sunt potrivite atat pentru “covorul rosu”, cat si pentru femeile care stiu ca un accesoriu de matase purtat la jeans intr-o dupa-amiaza la cafea sau in club cu prietenii, nu este un “faux pas” ci dimpotriva, un mod eclectic de a-ti exprima personalitatea.

Matasea este principalul material care sta la baza pieselor SILKDOM. Acestea sunt realizate manual, integral din matase naturala la exterior si catifea de matase naturala la interior. Matasea folosita in realizarea micilor bijuterii provine din Franta, Japonia, Italia, China, India, dar si din Romania. Creatii complexe, clutch-urile compun impreuna cu matasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect unicat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului