Stil de vedeta

#kate middleton #stil feminin #tinute #letitia ortiz #tinute printese #stil de vedeta #showbiz

Cele mai frumoase viitoare regine! Inspira-te din tinutele lor

Kate Middleton si Letitia Ortiz sunt doua dintre viitoarele regine ale dinastiilor Europei. Multi le aseamana, spunand chiar ca printesa Spaniei o copiaza mult la stilul vestimentar pe cea a Marii Britanii. Asa sa fie oare? Iata cateva dintre tinutele pe care cele doua le-au adoptat in ultimele luni.

Sacoul rosu

In vreme ce Kate a mizat pe un sacou si o fusta rosu cu negru, care a fost criticat pentru ca era putin mai serios, si Letitia a purtat la un moment dat o costumatie rosie, insa cu o fusta cu volanase dintr-un material vaporos si cu un sacou cu sclipici, considerat foarte feminin.

Trenciul

Cele doua printese, desi ambele cu origini modeste, au gusturi asemanatoare la haine, insa nu si cand vine vorba despre cheltuielile pentru tinute. In vreme ce trenciul Burberry purtat de Kate costa 800 de euro, cel al Letitiei a costat de zece ori mai putin.

Citeste si:

Mihaela Radulescu face nunta cu Dani Otil? Afla ce i-a dat de gol

6 imagini rusinoase pe care vedetele le-ar vrea distruse

Uite cum arata Thalia si Natalia Oreiro dupa 20 de ani

Rochiile mulate

Ambele printese arata perfect si din acest motiv nici nu pregeta atunci cand vine vorba despre rochiile mulate. Insa si de aceasta data, tinuta Letitiei pare mai feminina.

Sacoul

In vreme ce Kate merge mai mult pe stilul clasic, Letitia pare mai apropiata de ultimele tendinte in moda, dovada stand balerinii cu tinte pe care i-a purtat la acest costum.

Dantela roz

Trebuie sa recunoastem ca amandoua printesele arata uimitor in aceste rochii din dantela roz. In vreme ce Kate a ales o pereche de pantofi negri cu toc, Letitia si-a asortat tinuta cu sandale argintii.

Rochiile inflorate

Viitoarelor regine se pare ca le plac si rochiile cu imprimeuri florale, insa in vreme ce rochia lui Catherine a costat nu mai putin de 2.000 de euro, cea a Letitiei nu a sarit de 60 de euro.

Tinuta la botezul fiilor

Si parca cele doua s-au vorbit si atunci cand a fost vorba ce imbraca la botezul fiilor lor. Ambele printese au purtat costumatii ivoar.

Coafura

Insa nici coafura regala nu trebuie neglijata. Sunt deja celebre de acum buclele largi pe care Kate obisnuieste sa le poarte. Viitoarea regina a Spaniei prefera insa un stil mai elegant cand vine vorba despre podoaba capilara.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului