Stil de vedeta

#mihaela radulescu #andreea marin #stil de vedeta #anda adam #malvina cervenschi #sporturi vedete

Ce sporturi practica vedetele ca sa se mentina in forma

Silueta perfecta cu zeci de ore de sport se tine! Cel putin aceasta pare sa fie concluzia la care au ajuns vedetele noastre, care lucreaza intens la imaginea perfecta pe care o afiseaza atunci cand urca pe scena sau cand se afla in fata camerelor de filmat. Iata cateva dintre sporturile practicate de reprezentantele showbizului romanesc pentru a se mentine in forma.

1. Mihaela Radulescu



Ore intregi de fitness, jogging sau... schi. Asa reuseste Mihaela Radulescu sa se mentina in forma chiar si la aproape 45 de ani. Pentru corpul tonifiat si silueta perfecta pe care le afiseaza, vedeta de televiziune munceste din greu zi de zi.



"Imi garanteaza o stare de bine zilnic", a scris Mihaela in dreptul unei fotografii postate pe Facebook in care apare lucrandu-si intens bratele cu ganterele.

CITESTE SI:

Vedete care si-au spus adio, dar care au continuat sa pastreze aparentele

7 vedete condamnate pentru ucidere. Au ajuns sau nu dupa gratii?


2. Malvina Cervenschi




Inotul si tenisul par sa fie sporturile preferate ale Malvinei Cervenschi, prezentatoarea stirilor de la TVR1. Cel putin asa reiese din fotografiile postate pe contul sau de socializare. "Important e sa incerci sa mananci regulat, sa faci sport, chiar si putin in fiecare zi, si sa bei multa apa! Eu incerc sa fac asta cat de mult pot!", a declarat Malvina pentru feminis.ro.

3. Andreea Marin



Si Andreea Marin a fost trecuta la capitolul "vedete care arata bine". Ea si-a angajat chiar un antrenor de fitness personal, care o ajuta sa isi tonifieze trupul intr-un mod controlat si in acelasi timp armonios. In plus, Andreea poate fi vazuta frecvent alergand prin parc in tinuta sport.

4. Anda Adam



Un trup foarte bine lucrat afiseaza de fiecare data si Anda Adam. Cantareata nu face rabat de la orele de sport, asa ca merge la sala de cate ori are ocazia. Spune despre ea ca alearga pana o lasa picioarele si ca ridica gantere pana o dor mainile. In plus, orele pe care le petrece zi de zi alaturi de trupa ei de dansatori o ajuta sa isi tonifieze trupul.

"Niciodata nu ma duc la antrenament cu burta plina! Am grija sa mananc cu doua ore inainte de sala si de cele mai multe ori mananc un gratar cu salata verde sau peste la gratar fara nicio garnitura", a spus vedeta pentru agentiadepresamondena.com.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului