Stil de vedeta

#rochii revelion #tinute vedete sarbatori #rochii petrecere #dana rogoz #stil de vedeta #andreea esca

Ce rochii si-au ales vedetele pentru petrecerile de Sarbatori

Daca in anii precedenti, vedete precum Mihaela Radulescu, Delia Matache sau Diana Dumitrescu au jonglat pe tematica micutei rochii negre, la acest sfarsit de an divele autohtone au devenit mai indraznete in ceea ce priveste alegerile cromatice pentru Craciun si Revelion.

Cu toate ca negrul nu se va demoda vreodata, a venit si momentul pentru tinute de sarbatori mai animate sau mai diafane. Iata ce rochii si-au ales vedetele pentru petrecerile de sarbatori din acest an.

Oana Turcu - delicata in roz prafuit



Sotia lui Cristian Brancu si-a propus sa fie stralucitoare intr-o rochie roz prafuit, din dantela, accesorizata cu strasuri in jurul taliei. Lungimea este potrivita pentru o mamica, iar culoarea se potriveste de minune cu buclele ei de culoarea mierii.

Sursa foto: spynews.ro

Maria Marinescu - auriu la superlativ



Maria Marinescu si-a facut aparitia la o petrecere mondena de sarbatori in aceasta superba rochie aurie, pe care a accesorizat-o cu o haina alba din blana naturala. Tinuta este pretentioasa si pretioasa, insa modestia Mariei s-a reflectat de aceasta data in decenta croielii si in machiajul cuminte pe care le-a abordat.

Sursa foto: fashionandbeauty.ro

Dana Rogoz - sclipiri de argint




Dana Rogoz s-a pus in valoare cu o rochie lunga argintie, lejera, numai buna pentru o proaspata mamica. A asortat la ea o pereche de sandale argintii elegante si vestitul sau zambet strengaresc.

Sursa foto: danarogoz.one.ro

Andreea Esca - seducatoare in rosu



Andreea Esca si-a petrecut Craciunul in familie, imbracata intr-o rochie rosie care pare sa declare "Sunt o femeie de succes, o mama minunata si o sotie perfecta". Linia clasica si decolteul destul de generos o transforma pe Andreea intr-un adevarat model demn de urmat.

Sursa foto: click.ro

Laura Cosoi - eleganta clasica a filmelor retro



Laura Cosoi, asemanata cand cu Brigitte Bardot, cand cu Anita Ekberg, a gasit de cuviinta sa-si puna in valoare feminitatea si voluptatea prin cele mai sexy tinute retro pentru noaptea dintre ani. Vedeta si-a asortat la privirea seducatoare o rochie neagra, cu un decolteu irezistibil, scos in evidenta cu ajutorul unui guler batut in strasuri. In aceasta tinuta glamorous, frumoasa blonda chiar pare desprinsa din filmele anilor '60.

[[Sursafoto:lauracosoi.ro]]

Sursa foto: fashionandbeauty.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare