Stil de vedeta

# ianna #lora #showroom #stil de vedeta

Cum si de unde se imbraca vedetele. Tinute de gala, in prag de seara

Lora, Cristina Cioran, Sonia Trifan, Ianna, Cristina Soloc si multe alte vedete au fost surprinse in cabina de proba! Ei, nu chiar in cabina de proba, insa destul de aproape. Vedetele au "descins" in atelierul - showroom al Mihaelei Todor si au probat tinute cu care probabil le vom vedea curand pe covorul rosu. 

Materiale fluide, pretioase. Detalii subtile, decolteuri adanci si in acelasi timp discrete, lungimi cuminti, dar croieli pe corp. Acestea sunt ingredientele tinutelor care le-au facut cu ochiul vedetelor care au vizitat showroomul Mihaelei Todor, un tanar designer roman, scolit la Milano. 

Rochia galbena, indrazneata, i-a facut cu ochiul si Cristinei Cioran.

Lora a preferat un palton in tonuri neutre, cu o linie eleganta, fresh. 

Vedetele s-au amuzat, alaturi de designerul Mihaela Todor. 

Designerul are o experinta de 10 ani in domeniu, iar piesa vestimentara preferata este rochia. Tocmai de aceea, in showroom prezinta mai ales rochii, pentru toate siluetele si gusturile. Linia de zi este si ea prezenta, insa Mihaela Todor spune ca fiecare piesa are ceva special, astfel incat creatiile ei sa te faca sa te simti mereu pe covorul rosu. Poate de aceea este si atat de indragita de vedete. Pe de alta parte, aceasta spune ca nu s-a grabit cu deschiderea showroomului din zona cartierului Cotroceni pentru ca este "obsedata" de perfectiune.

“Am obsesia calitatii si fiecare detaliu minor conteaza enorm pentru mine. Ata si fermoarele trebuie sa fie produse de anumite firme; balenele din corsete le import din Italia, precum si 90% din tesaturile cu care lucrez. Ador materialele pretioase, fine, care pun in valoare feminitatea. Creez haine pentru toate tipologiile de siluete feminine. De aceea nu am dorit o prezentare clasica, cu manechine, ci una in care absolut toate invitatele, indiferenta de statura si greutate, sa se simta special, ca niste modele, asa ca le-am invitat sa probeze orice le-a facut cu ochiul”, spune designerul. 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului