Stil de vedeta

#Doutzen Kroes #tinute Cannes 2016 #Cannes 2016 #blake lively #eva longoria #stil de vedeta

Cannes 2016. Tinutele din care sa te inspiri pentru petrecerile cu staif

A inceput Festivalul de Film de la Cannes, cel mai prestigios eveniment de acest gen din intreaga lume! Timp de 12 zile, zeci de staruri sunt asteptate la festivalul ajuns la cea de-a 69-a editie si care este, anul acesta, sub securitate maxima, dupa atentatele de la Paris si Bruxelles. Ca in fiecare an, celebritatile s-au intrecut in tinute cat mai spectaculoase!

1. Blake Lively

Una dintre cele mai stralucitoare aparitii care a pasit pe faimoasele scari de la Palais des Festivals a fost Blake Lively (28 de ani), insarcinata cu cel de-al doilea copil. Pentru Festivalul de Film de la Cannes, sotia lui Ryan Reynolds (39 de ani) a optat pentru o tinuta semnata de Atelier Versace, o rochie stralucitoare, cu o trena lunga.

2. Doutzen Kroes

Pentru Cannes 2016, Doutzen Kroes a vrut o aparitie simpla, dar de efect. A renuntat la sutien, dar si accesorii, considerand ca rochia neagra, semnata de designerul Brandon Maxwel, pantofii si oja neagra asortata tinutei nu mai au nevoie de bijuterii luxoase pentru a fi scoase in evidenta.

3. Bella Hadid

Si Bella Hadid a renuntat la lenjeria intima pentru semnata de Roberto Cavalli ! Modelul a purtat o rochie din cristale Svarovski, transparenta, care i-a evidentiat silueta de invidiat.

4. Gong Li

Tot o rochie Roberto Cavalli a purtat si actrita de origine chineza Gong Li (50 de ani). Tinuta ei a fost asemanata unei rochii de Cenusareasa.

5. Jessica Chastain

La Cannes 2016, Jessica Chastain (39 de ani) a intentionat sa atraga toate privirile. Frumoasa actrita a optat pentru o rochie Armani Privé si o culoare pe care nu o poate purta oricine: o tinuta galbena, confectionata din matase, care i-a scos in evideta formele voluptoase. 

6. Eva Longoria

Una dintre cele cele mai scumpe tinute a fost cea purtata de Eva Longoria, care a imbracat o rochie de seara Pamella Roland, accesorizata cu pantofi Brian Atwood si bijuterii Lorraine Schwartz in valoare de 2 milioane de dolari.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului