Stil de vedeta

# par grizonat #culori par #coafuri #stil feminin #stil de vedeta #tendinte #stil

Bun venit firelor albe! Parul grizonant e la moda

Daca pana nu demult aparitia primelor fire de par alb crea panica, fiecare femeie grabindu-se sa le acopere cu un strat de vopsea, acum tocmai parul grizonant e la moda, lucru recunoscut si de hairstylistii de renume.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Totul a inceput in urma cu cativa ani, mai exact in 2011, cand Jean Paul Gaultier a trimis pe podiumul de prezentare modele purtand parul aroape alb. Un an mai tarziu, Kelly Osbourne, care pe atunci avea doar 27 de ani, a socat pe toata lumea cand a aparut la un eveniment monden purtand parul aproape alb. Intr-o emisiune televizata ea a explicat atunci ca aceasta a fost dorinta ei dintotdeauna: sa fie tanara si sa aiba parul grizonant.

Sursa foto: mtvnimages.com

Iar dorinta ei a devenit... litera de lege. Lady Gaga sau Kate Moss au experimentat deja inca de anul trecut sau de acum doi ani aceasta tendinta, iar aprecierile nu au intarziat sa apara. De atunci, tot mai multe staruri adopta aceasta tendinta care a ajuns sa se impuna puternic anul acesta.

Sursa foto: malmostreetstyle.com

"Mi se cere adesea sa vopsesc parul in nuante de gri. Este mai indraznet si mai neasteptat decat blondul platinat. Aceste tonuri cool arata extraorinar la asiatice si femei cu pielea deschisa la culoare si ochi albastri. Argintiul le scoate in evidenta trasaturile", a explicat celebrul hairstylist Aura Friedman, pentru harpersbazaar.com.

Sursa foto: stylevitae.com

Vestea e buna pentru generatia femeilor trecute de 50 de ani, care isi pot purta de acum cu mandrie suvitele albe. Cat despre restul... "Consulta-te cu stilistul si stabiliti impreuna cat de deschis si de stralucitor sa fie griul folosit pentru ca firele de par natural care vor aparea rapid la radacina sa nu fie atat de vizibile", este sfatul dat pentru mydaily.co.uk de Tori Durbridge, un celebru hairstylist britanic.

Sursa foto: lookbook.nu

Alegerea nuantei este importanta. Specialistii sunt de parere ca o femeie poate arata chiar mai tanara daca obtine tonalitatea perfecta de gri potrivita tenului si ochilor sai. Cert este ca parul grizonant a devenit o varianta extrem de eleganta, care merita adoptata atat de femeile puternice, cat si de cele mai putin indraznete, dar care vor totusi sa iasa din tipare.

Sursa foto: hji.co.uk, lookbook.nu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare