Stil de vedeta

# colectie andreea raicu # lansare colectie #tinute office #andreea raicu

Tinute office, sic si elegante - colectia de designer a Andreei Raicu

Cine admira stilul inconfundabil, elegant si in acelasi timp sexy al Andreei Raicu, poate sa se inspire si sa-i poarte tinutele. Noua colectie a vedetei este disponibila nu doar pe site-ul acesteia, ci a fost lansata si in magazine. 

“Nu a fost un drum ușor, dar am încercat mereu să mă ghidez după ideea că lucrurile frumoase li se întâmplă celor care știu să aștepte, care își propun mereu să se reinventeze, care pun preț pe detalii și, în special, care nu fac rabat de la calitate atât în ceea ce privește produsele, cât și in relația cu cei din jur. Voi, cele care îmi acordați încrederea voastră de fiecare dată când purtați piesele și accesoriile care mă reprezintă, ați permis ca povestea mea să meargă mai departe și, cu ajutorul vostru, celebrăm zi de zi feminitatea” a declarat Andreea Raicu la lansarea colectiei sale in magazinul Victoria 46, unul dintre punctele de referinta in materie de fashion.

Iata cateva dintre tinutele pe care le poti crea cu piesele semnate de Andreea Raicu:

Foto principal: Cristian Dumineciou
Foto: PR

  •   2017-04-11
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.