Stil de vedeta

#showbiz #jojo #stil feminin #stil de vedeta #stil vestimentar #vedete #oana cuzino

Alb din cap pana-n picioare. Cine straluceste mai tare, Jojo sau Oana Cuzino?

Sa porti alb din cap pana-n picioare nu este tocmai un lucru usor. Dincolo de look-ul modern pe care ti-l ofera, tinuta este una destul de pretentioasa. Printre cele are prefera stilul "all white" se numara Jojo si Oana Cuzino, care nu o data si-au facut aparitia la evenimente mondene imbracate in alb.

Rochii lungi

Sursa foto: ele.ro

Jojo a reusit sa recreeze un look a la Marilyn Monroe cu o rochie alba Parlor atunci cand a luat parte la un garden party. Decolteul adanc, in "V", i-a pus in valoare forma bustului, iar slitul rochiei a scos la iveala picioarele frumos lucrate. Accesoriile sale, cateva bijuterii delicate si un clutch auriu in ton cu sandalele, i-au completat tinuta de diva.

Sursa foto: alo-moda.ro

La una dintre petrecerile Viva, Oana Cuzino a purtat si ea o rochie alba lunga, dintr-un material vaporos, si cu o croiala in stil esarfa in partea din fata care i-a creat volum decolteului. Prezentatoarea TV si-a accesorizat tinuta simpla cu doua bratari statement si un clutch.

Rochii scurte

Sursa foto: viva.ro

Si pentru ca are cu ce se lauda atunci cand vine vorba despre decolteu, Oana Cuzino stie cum sa isi evidentieze formele. A facut-o si cu aceasta rochie alba mulata pe care a purtat-o la lansarea brandului Moschino in Romania. Tinuta simpla, din bumbac si matase, ar putea insa trece lejer drept banala. Prezentatoarea TV si-a asortat rochia alba cu o pereche de pantofi negri, dar si cu un plic intr-o nuanta aramie, cu aplicatii sub forma de inimioare.

Sursa foto: viva.ro

La acelasi eveniment, Catalina Grama, in schimb, a aratat foarte fresh tot intr-o rochita alba, cu flori aplicate pe corsaj. Pantofii argintii cu care si-a accesorizat tinuta s-au potrivit de minune tocmai cu aplicatiile in aceeasi nuanta de pe rochie.

Mulat

Sursa foto: widemagazine.ro

O aparitie spectaculoasa a avut Oana Cuzino la lansarea unui magazin de beauty. Atunci, frumoasa prezentatoare a purtat o rochie alba cu maneci trei sferturi si care i se mula foarte bine pe formele perfecte.

Sursa foto: ziareromania.ro

Nu aceleasi cuvinte de lauda au avut stilistii despre alegerea facuta de Jojo, atunci cand si-a facut aparitia la o gala purtand o salopeta alba din satin care nu i-a evidentiat cum se cuvine nici talia si nici bustul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare