Stil de vedeta

# cum ascunzi # modele plus size #plus size # cum te imbraci #cum sa slabesti

Ai cateva kilograme in plus? Invata de la vedete cum sa le ascunzi cu gratie

Te temi ca kilogramele in plus pe ici colo te condamna la tinute anoste? Mai ales la evenimente? Nu este deloc asa! Daca vrei sa stii cum sa te imbraci astfel incat sa stralucesti in tinute de seara, adecvate pentru silueta ta, urmeaza exemplele vedetelor, care de fiecare data intorc privirile pe covorul rosu:

1. Ai talie? Pune-o in evidenta! 

Chiar daca ai colacei, coapse late sau poate fundul il consideri problema, este posibil sa pierzi din vedere ca totusi ai o talie ce merita pusa in evidenta. Nu stii cum? Uite, chiar asa, precum actrita Shannon Purser: 

Shannon Purser Hepta

Pe langa modelul rochiei, este necesar sa fiti atente si la material, dar si la accesoriile care vor indrepta atentia exact unde va doriti. Totodata o culoare potrivita, nu neaparat negru, va face ca aparitia ta sa fie una extrem de placuta. Incearca verde smarald, albastru inchis, chiar burgund. 

2. Decolteu adanc, daca este cazul

Adica daca ai un decolteu frumos, de ce sa il ascunzi? In plus, atentia orientata asupra decolteului va indeparta privirea de la alte probleme de silueta. Rochia Anikai Noni Rose poate fi un bun exemplu. In plus, strange-ti rochia sub bust si vei ascunde cu succes centimetrii in plus de pe talie. 

Anika Noni Rose Hepta

3. Poarta tocuri

Nu degeaba se spune ca tocurile subtiaza. Indiferent daca porti o rochie lunga sau una scurta, daca esti in pantaloni sau in fusta, un toc, cat de mic, iti va alungi statura si te va face sa pari mai slaba. Daca nu ai multe de ascuns, indrazneste si o croiala mai speciala, cum a facut Regina KIng la premiile Emmy 2017. Totusi, kilogramele in plus se vad de multe ori in aspectul mainilor, asa ca nu purta rochii care sa iti dezveleasca de tot partea de sus.

4. Poarta culori care te avantajeaza

Evident, negrul este la putere. Subtiaza, da impresia de mai putin, este elegant si potrivit mai ales in situatii festive. Dar nu este singura culoare, asa cum spuneam si mai sus. Poti opta, de asemenea, pentru dungi verticale sau pentru combinatii alb-negru, unde alb este folosit, desigur, in partea de sus. 

Yvette Brown

Fotografii: Hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare