Stil de vedeta

#secrete de frumusete #secrete #femei

Afla secretele de frumusete ale celei mai dorite femei din lume

Are doar 25 de ani, o cariera muzicala de succes care dureaza deja de 9 ani, se poate lauda cu aparitii in filme artistice, seriale si emisiuni de televiziune si a cucerit inimile adolescentilor din intreaga lume. Desigur, este vorba despre Taylor Swift, vedeta care la 17 ani se clasa deja in topul celor mai bine vanduti cantareti.

Taylor nu este doar talentata, ci si foarte frumoasa si mereu ingrijita si aranjata. Iata care sunt secretele de beauty care o transforma in fiecare zi intr-o aparitie spectaculoasa:

Buclele perfecte

Cantareata de muzica country si-a format o imagine perfecta: blonda cu ochi albastri si bucle perfecte. Vedeta foloseste un ondulator pentru a-si spirala parul si evita produsele de styling, de teama sa nu le foloseasca in exces si sa obtina astfel un look incarcat si o coafura neplacuta la atingere.

Rujul rosu rezistent

Rujul rosu este un trademark al artistei. Pentru o rezistenta sporita, vedeta isi tamponeaza buzele cu un servetel uscat dupa ce se rujeaza, aplica pudra peste servetel si ulterior intensifica nuanta cu inca un strat de ruj.

Ingrijirea tenului

Din acest punct de vedere, vedeta se declara norocoasa. Nu foloseste produse speciale costisitoare si isi achizitioneaza cosmeticele din farmacii. Considera ca demachierea si curatarea sunt foarte importante si foloseste intotdeauna o crema hidratanta inainte de a-si aplica machiajul.

Ingrijirea corporala

Spre deosebire de numeroase alte artiste din aceeasi categorie de varsta, Taylor Swift nu este aproape niciodata bronzata. Vedeta nu frecventeaza saloanele pentru bronzat si solarele, iar atunci cand merge la plaja foloseste creme pentru protectie solara, deoarece i se pare mult mai important sa aiba o piele sanatoasa decat una foarte intens pigmentata.

Ritualul zilnic de frumusete

Taylor Swift uita sa foloseasca produsele pentru gomaj si nu acorda foarte multa atentie ingrijirii speciale zilnice (masti, exfoliere, etc) tocmai pentru ca natura a fost generoasa cu ea. Totusi, indeparteaza machiajul in fiecare seara inainte de culcare, se spala pe fata si foloseste crema hidratanta.

Sursa foto: playbuzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare