Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #victoria beckham #showbiz #vedete extern

Iti place eleganta Victoriei Beckham? Secretele stilului vedetei, dezvaluite!

Ai putea spune despre Victoria Beckham ca ii sta bine cu absolut orice pune pe ea, pentru ca arata impecabil din cap pana in picioare. Si, da, Victoria Beckham este in continuare, de ani buni, in topul celor mai bine imbracate vedete.

Eternul si fascinantul negru

E evident ca Victoria adora negrul. Fie ca mizeaza pe un stil simplu sau pe unul glam, "Posh" iese mereu in evidenta. Pana si in aceasta rochie atat de simpla arata senzational. E sexy, iar negrul salveaza orice situatie. Poti purta acest gen de rochie atat ziua, daca ii adaugi un blazer pentru o alura business, cat si seara, daca o accesorizezi cu o pereche de pantofi sofisticati pentru un plus de eleganta.

Citeste si: Ce sporturi practica vedetele pentru a se mentine in forma

Este drept ca trebuie sa ai un trup fara cusur ca sa te poti imbraca asa, dar poate cineva sa nege faptul ca Victoria Beckham arata magnific in rochia mulata, cu decolteu adanc? Bineinteles ca nici macar o femeie n-ar contrazice o realitate atat de evidenta, asta chiar daca este clar ca tinuta pune la grea incercare imaginatia barbatilor.

Rosu strans pe trup

Un alt gen de rochie pe care Victoria prefera sa o imbrace la evenimentele mondene este cea mulata pe trup, care ii accentueaza talia si ii pune in valoare bustul. Iar daca rochia este rosie, va starni cu siguranta multe pasiuni.

Jeans pentru o tinuta cool

Jeansii usor evazati pot fi purtati in zilele toride de vara cu un top simplu, alb sau negru. Victoriei nu-i lipsesc pantofii cu toc de 12-15 cm, nici ochelarii supradimensionati care sa o apere de razele puternice ale soarelui.

Citeste si: 7 pasi pentru a obtine un look precum cel al Ducesei de Cambridge

Tunsori a la Victoria Beckham

Este de ajuns ca Victoria sa apara o data in fata camerelor de filmat cu o noua coafura, ca o lume intreaga sa ii adopte stilul. Fie ca alege bobul asimetric sau isi pune mese ori se vopseste blonda, fosta componenta a trupei Spice Girls este un model pentru femeile atente la propria tinuta. Cine nu isi aminteste oare cand Victoria a aparut pentru prima data cu parul tuns scurt si cu bretonul taiat in suvite inegale? Ca la un semn, mii de femei i-au copiat pe loc coafura.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare