Stil de vedeta

#tunsori vedete #showbiz #stil de vedeta #tunsori #tunsoare

6 tunsori pentru femeile trecute de 30 de ani, inspirate de la vedete

Dupa 30 de ani, in viata multor femei intervine rutina, astfel ca ajung sa nu mai dea mare importanta aspectului fizic si podoabei capilare. Gresit!, sustin stilistii, care au realizat si un top al coafurilor potrivite pentru aceasta varsta. Inspira-te de la vedete!

Pixie

Bretonul lung, filat, o face pe Anne Hathaway mai degraba feminina, decat serioasa si aspra asa cum ar putea parea la prima vedere. Tunsoarea, spun specialistii, este ever-green, iar bretonul ii lung adauga un plus rafinament.

Bob asimetric

Usor de intretinut, tunsoarea bob este o tendinta care merita luata in considerare. Vedeta de televiziune Giuliana Rancic a adoptat recent aceasta coafura, iar toata lumea a fost de acord ca o avantajeaza de minune. Giuliana a optat pentru un bob asimetric, mai lung in fata, pana la nivelul barbiei, o tunsoare foarte moderna.

Citeste si:

Scortisoara, parfumul frumusetii in sezonul rece. 5 beneficii surprinzatoare pentru piele si par

7 culori cu care barbatii adora sa te vada imbracata

8 moduri in care poti purta cardiganul toamna aceasta

 

Pageboy modern

Michelle Williams a reinventat stilul clasic al tunsorii cu tente usor masculine, feminizand-o si mai mult. Astfel, parul nu mai este tuns foarte scurt la spate, ci aduce mai degraba cu un bob usor stilizat. Tunsoarea permite o multime de variatii, de la purtarea bretonului pe o parte sau pe cealalta, pana la purtarea parului dat pe dupa urechi, ceea ce o face o coafura foarte versatila.

Breton lung

Bretonul lung, care sa iti acopere complet toata fruntea, este o solutie sic pentru femeile trecute de 30 de ani. El poate ascunde subtil ochii obositi, care sunt semnul stilului tau de viata foarte ocupat si te poate face sa pari mai tanara, mai fresh. Un exemplu este Zooey Deschanel.

Parul pana la umeri

Nici prea lung, nici prea scurt. Aceasta poate fi una dintre variantele de tunsoare pentru femeile care nu sunt dispuse sa renunte prea usor la podoaba capilara. Reese Witherspoon a ales aceasta coafura care n-are nevoie de prea mult efort pentru a o face sa arate nemaipomenit. Poti prinde parul intr-o coada de cal sau il poti purta pur si simplu usor ciufulit. La acest ansamblu contribuie si bretonul, care nu este complet, ci doar cateva suvite rebele purtate pe o parte.

Onduleuri perfecte

Daca ai parul ondulat, o tunsoare prea scurta il poate face sa para prea stufos, insa Katie Holmes a ales exact lungimea potrivita pentru a-i incadra fata incepand cu pometii.

Sursa foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului