Stil de vedeta

#dantela #rochii #stil feminin #zooey deschanel #rochii dantela

Rochii din dantela care sa te ajute sa arati ca Zooey Deschanel

Pretioasele rochii din dantela continua sa fie o tendinta puternica in acest sezon, iar specialistii estimeaza ca popularitatea lor nu va descreste pana la sfarsitul acestui an. Lungi sau scurte, mulate pe trup sau ample, rochiile din dantela iti pun feminitatea in valoare ca nimeni altele. Zooey Deschanel este una dintre vedetele indragostite de aceasta piesa vestimentara si stie cum sa se puna in valoare prin intermediul ei.

Daca nu stii inca ce tip de rochii din dantela ai putea sa incluzi in garderoba, stilul lui Zooey Deschanel te poate ajuta sa faci alegerile potrivite. Ti-am pregatit 10 modele sugestive, care sa te ajute sa obtii imaginea delicata si nobila a frumoasei actrite!


1. Rochia rosie din dantela cu decolteu rotund

Un model clasic, potrivit pentru majoritatea siluetelor, este rochia din dantela cu decolteu rotund, fara maneci, care sa nu depaseasca linia genunchilor. Daca o alegi intr-u superba nuanta de rosu aprins, te aliniezi instant tendintelor! Asorteaz-o cu o pereche de pantofi aurii stralucitori, in tendinte si ei inca de anul trecut.


2. Rochia neagra din dantela cu talia accentuata

Un "little black dress" cu aer mai nobil, rochia neagra din dantela cu talia accentuata iti va pune frumos in evidenta formele, facandu-te totodata sa pari cu 1-2 kilograme mai supla. Leaga un cordon fin din catifea in jurul mijlocului, pentru un plus de sex-appeal.


3. Rochia din dantela bleumarin cu guler inalt

Pentru o aparitie cu adevarat seducatoare, alege o rochie din dantela perfect mulata pe trup, cu guler pe gat si un mini-decolteu in zona claviculei. Manecile lungi, semi-transparente, echilibreaza doza de senzualitate a modelului indraznet.


4. Rochia din dantela cu spatele gol

Un alt model adresat firilor indraznete este rochia din dantela care iti dezvaluie senzual spatele, cu o croiala tip tunica, care alungeste frumos picioarele si confera suplete siluetei.


5. Rochia clasica neagra cu aplicatii din dantela

Adresata firilor conservatoare, rochia clasica neagra cu aplicatii din dantela este un hibrid interesant intre un model obisnuit si potrivit tuturor constitutiilor corporale, imbunatatit cu aplicatia din dantela, atat de populara in acest sezon.


6. Rochia din dantela burgundy

Nu poti da gres vreodata cu o rochie din dantela burgundy, cu fusta plisata. Nuanta se numara printre tendintele de top ale perioadei, iar in combinatiei cu materialul regal, te va face cu adevarat sa arati ca o regina.

Foto: shopstyle.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare