Stil de vedeta

#jennifer lopez #katherine heigl #beyonce #anne hathaway #mariah carey #vedete #lady gaga #accidente vestimentare

6 incidente vestimentare ale vedetelor, ramase in istorie

Dezastrele vestimentare nu le ocolesc pe vedetele de la Hollywood, care, din cand in cand, mai fac si greseli de stil. Astfel, celebritatile sunt puse cateodata in situatii jenante, pe care incearca sa le uite, dar care raman in istorie. Iata cateva dintre artistele care au fost puse in situatii jenante din cauza vestimentatiei neinspirate.


1. Mariah Carey

Mariah Carey pare sa greseasca in mod constant atunci cand isi alege vestimentatia. Micile neplaceri create de hainele alese gresit par sa o urmareasca frecvent pe cantareata. Cea mai recenta intamplare a avut loc la aniversarea a 20 de ani de existenta a casei de discuri "So so". Cantareata a purtat o rochie scurta, stramta, iar la un moment dat sfarcul i-a iesit pe afara.


2. Anne Hathaway

Si Anne Hathaway a avut parte de un incident neplacut la premiiile Oscar, cand rochia ei a lasat sa se vada mai mult decat era nevoie.


3. Beyonce

Prestatia cantaretei Beyonce de la Super Bowl de anul acesta a fost pe placul fanilor vedetei. Beyonce a aparut pe scena sumar imbracata, purtand un body din piele, foarte decoltat si provocator.
Unii sustin ca Beyonce a avut parte de un mic incident vestimentar in timpul show-ului, pentru care ar trebui sa fie amendata.


4. Katherine Heigl

Katherine Heigl a avut si ea parte de un incident vestimentar neplacut in 2010, cand i-a fost inmanat premiul "Female Star", in cadrul ceremoniei ShoWest. Una dintre bretelele rochiei a cedat, iar Katherine si-a concentrat atentia asupra situatiei nefericite, mai mult decat asupra discursului rostit.


5. Lady Gaga

Nici excentrica Lady Gaga nu a scapat de situatiile penibile cauzate de alegerea neinspirata a vestimentatiei. Cantareata s-a prezentat intr-un costum mult prea transparent la decernarea premiilor CDFA Fashion Award din 2011.


6. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a ales sa poarte o rochia stramta, verde, intr-o emisiune tv si, din cauza unui mic moment de neatentie din parte ei, cantareata a aratat mai mult decat era nevoie. J. Lo, care statea picior peste picior, a vrut sa-si schimbe pozitia si a reusit, astfel, sa le arate tuturor celor prezenti in platoul emisiunii, dar si telespectatorilor, lenjeria sa intima.



Sursa foto: huffingtonpost.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare