Stil de vedeta

#vedete #tunsori #par scurt #coafuri #tunsori par scurt

6 idei de tunsori pentru parul scurt, inspirate de la vedete

Parul scurt si tunsorile de tip bob sunt la moda in vara 2013. Astfel, din ce in ce mai multe vedete au ales sa poarte parul scurt in acest sezon. Parul scurt este o alegere buna pentru zilele calduroase de vara, intrucat iti lasa pielea sa respire si este usor de coafat. Iata de la ce vedete te poti inspira!


1. Charlize Theron

Daca vrei sa fii in trend in aceasta vara, poti alege sa-ti tunzi parul precum Charlize Theron. Actrita a ales o tunsoare eleganta si interesanta. Astfel, a combinat firele lungi din partea de sus a capului cu parul foarte scurt tuns in lateral. In acest mod, Charlize Theron a obtinut o tunsoare lejera de vara.


2. Ginnifer Goodwin

Si Ginnifer Goodwin a ales sa isi poarte parul scurt si a optat pentru o tunsoare punk. Daca esti o persoana rebela sau vrei sa pari astfel, frizura asimetrica, ca a lui Ginnifer Goodwin, te poate ajuta. Este o tunsoare interesanta, potrivita pentru vara.


3. Audrey Tatou

Si persoanele care au parul ondulat se pot tunde scurt in aceasta vara. Tunsoarea lui Audrey Tautou este simbolul frumusetii si al elegantei fara prea mult efort. Usor de aranjat, aceasta coafura este potrivita pentru zilele calduroase de vara.


4. Portia de Rossi

Tunsorile asimetrice sunt la mare cautare in acest sezon. Nu doar ca te ajuta sa iti creezi un look inedit, dar o tunsoare asimetrica scurta este foarte lejera. Portia de Rossi a optat si ea pentru aceasta coafura, care ii lumineaza fata.


5. Michelle Williams

Michelle Williams poarta parul scurt inca din 2010, insa recent a trecut de la coafura pixie la o tunsoare noua. Acesta frizura, in care parul este mai lung intr-o parte si mai scurt in cealalta, a ajutat-o sa obtina un look sofisticat si confortabil de vara.


6. Julianne Hough

Daca nu ai curaj sa incerci o coafura foarte scurta, te poti inspira din tunsoarea aleasa de Julianne Hough. Alegerea actritei este, de fapt, o tunsoare bob mai scurt care ii contureaza in mod armonios chipul.



Sursa foto: saschabreuer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare