Stil de vedeta

# cum te imbraci la # tinute zi # cum sa porti #stil vedete #tinute birou #michelle obama

3 tinute de zi pe care sa le "furi" de la Michelle Obama

Cand ramai fara idei, este mereu de ajutor sa te inspiri din tinutele vedetelor pe care le imbraca de altfel o armata de stilisti. Multe dintre ele sunt accesibile, fiind acum de altfel o moda printre celebritati sa para imbracate casual, la fel ca orice persoana care merge la serviciu, are o intalnire de business sau ia pranzul in oras. 

Michelle Obama este una dintre persoanele publice care exceleaza la capitolul tinute de zi. Are unele dintre cele mai apreciate aparitii ale primelor doamne ale lumii si afiseaza un stil usor de "furat". De altfel, recentele vizite in Europa sunt prilej de inspiratie pentru oricine. Iata trei tinute care au impresionat si pe care le poti adapta fara probleme: 

1. Combinatii de culori indraznete

O rochie cu o croiala simpla devine speciala, potrivita pentru o intalnire, dar si pentru o cina de afaceri atunci cand combinatia de culori este una indrazneata, am spune chiar spectaculoasa. Un toc nu prea inalt si o curea subtire in talie alungesc statura si abat privirea de la eventuale mici defecte ale siluetei. 

2. Rochia-camasa 

Iata cat de simplu este sa ai o tinuta speciala. O rochie tip camasa capata un aer aparte atunci cand lungimea este pana la genunchi, iar partea de jos ia amploare. O culoare tare, cum ar fi rosul sau albastrul electric te scot in evidenta, insa atunci cand vrei sa fii putin mai eleganta alege nuante mai discrete: alb, bej, verde marin sunt perfecte. O astfel de tinuta este si lejera deoarece o poti purta cu succes cu balerini. 

3. Fusta cu talie inalta 

Eleganta, fara a fi pretentioasa, fusta cu talie inalta este un must-have in garderoba oricarei femei. Atunci cand are amploare (nu este creion sau conica) este mai usor de purtat. O poti combina cu un pulover subtire, o bluza fara maneci, un top din matase, posibilitatile sunt numeroase. Cele mai inalte pot opta pentru balerini sau kitten heal, iar daca ai o statura mica poti incerca un toc de 6-8 centimetri pentru a fi comoda.

Care tinuta a primei doamne Michelle Obama este preferata ta?

Fotografii: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare