Machiaj & Cosmetica

#unghii #false #gel #acryl #frumusete

Unghiile false, unghii frumoase

Unghiile frumoase si ingrijite nu numai ca lasa o impresie buna tuturor celor care le vad, dar ne fac si pe noi, ca femei, sa ne simti mai bine, mai frumoase, mai atragatoare si mai pline de incredere.

Prea putine femei au rabdarea necesara pentru a-si lasa unghiile sa creasca, mai ales ca de foarte multe ori, unghiile naturale au tendinta sa se rupa ori sa se exfolieze. Si pentru ca nu avem rabdarea necesara pentru a astepta ca unghiile sa creasca si apoi sa se rupa, trebuie sa fim recunoscatoare pentru ca exista unghiile .

Tehnica si multa rabdare

Desi nu dureaza la fel de mult pe cat ar dura pe cale naturala, “cresterea” acestora in salonul de frumusete necesita o oarecare rabdare. Nu te astepta ca tot procedeul sa dureze cat dureaza o manichiura normala. Anuleaza -ti orice intalnire pentru urmatoarele 3 - 4 ore si fa-te comoda pe scaun. Bine inteles, rezultatul final va merita toti banii si toata rabdarea ta.

Renunta la unghii lungi daca lucrezi cu tastatura

Daca petreci foarte mult timp in fata calculatorului, trebuie sa stii ca unghiile lungi nu rezista foarte mult in preajma tastelor, asadar opteaza pentru unghii mai scurte, iar rezultatul va fi mult mai natural. Chiar daca visezi la unghii alungite, este mai bine sa faci acest mic compromis decat sa ramai fara ele.

sau culori indraznete?

Fiecare are preferintele sale, insa inainte de a lua aceasta decizie, trebuie sa te gandesti foarte bine la stilul pe care il adopti zi de zi. E ok sa iti faci unghii in culori electrice daca te duci pentru o noapte in club, dar trebuie sa iei in considerare faptul ca aceleasi unghii nu se potrivesc si cu tinuta de la birou. De preferat este sa adopti o , compatibila cu orice fel de tinuta ori eveniment.

Daca totusi nu ai niciun fel de angajament ori nu ai un job care sa iti ceara o tinuta discreta, pot incerca minunatele modele si picturi care vor starni invidii. De asemenea, poti purta cu succes culorile acestui sezon: rosu, ciclam, bordo... iar pentru cele mai curajoase, negru. Trebuie sa retii faptul ca acestea culori stau mai bine pe unghiile scurte.

Pretul unghiilorfalse variaza intre 120 si 180 ron (cele cu ) si 100 si 160 de lei (cele cu gel).

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare