Trucuri pentru a avea buze senzuale

Machiaj & Cosmetica

#buze #trucuri machiaj #sfaturi machiaj #machiaj buze #buze senzuale

Trucuri pentru a avea buze senzuale

Nu trebuie sa treci pe la chirurgul estetician pentru a-ti infrumuseta buzele. Sunt suficiente cateva trucuri de machiaj cu ajutorul carora sa obtii buze carnoase si senzuale, numai bune de sarutat!
Nu trebuie sa treci pe la chirurgul estetician pentru a-ti infrumuseta buzele. Sunt suficiente cateva trucuri de machiaj cu ajutorul carora sa obtii buze carnoase si senzuale, numai bune de sarutat!

Cum te machiezi daca ai buze groase

Sursa foto: bellasugar.com

Cand ai buzele pline si bine definite, nu trebuie sa le scoti prea mult in evidenta folosind culori tari, aprinse, precum rosu sau corai, ci mai degraba culori naturale, nuante de roz sau bej. Culorile puternice sau cele neon nu vor face decat sa atraga atentia asupra gurii tale, ceea ce e posibil sa nu te avantajeze. Chiar si glosul trebuie evitat. Daca doresti totusi un ruj intens, e bine sa folosesti culori opace.

Pentru a redimensiona volumul buzelor poti folosi fond de ten si pe conturul acestora, micsorandu-le astfel vizual dimensiunea. Fixeaza fondul de ten cu pudra, apoi cu un creion de buze de acceasi culoare cu cea a rujului stabileste ferm linia, conturul buzelor, cu 1-2 milimetri in interiorul celui natural pentru a le face sa para mai subtiri. Aplica apoi rujul cu o pensula pentru a pastra linia, conturul.

In cazul in care ai buza inferioara mai groasa, coloreaz-o pe cea superioara cu o nuanta de ruj cu un ton mai inchisa. O alta metoda de estompare a diferentei de grosime a buzelor este sa o subtiezi vizual pe cea mai mare trasandu-i acesteia conturul in interior, chiar la margine.

Cum dai volum buzelor subtiri

Sursa foto: imurr.com

Cu ajutorul unui machiaj bine realizat poti face ca pana si buzele mici si subtiri sa para foarte frumoase. Pentru a obtine senzatia de volum apeleaza la nuante vii de ruj. Contureaza mai intai cu un creion de buze intr-o nuanta mai inchisa decat culoarea naturala a buzelor. Pentru a nu te trezi cu niste buze ca de clovn, conturul nu trebuie sa-l depaseasca pe cel natural al buzelor cu mai mult de 1-2 milimetri.

Foarte importanta este si tehnica multi-strat in cazul buzelor subtiri si lungi. Mai intai, aplica un strat de ruj, apoi pudreaza-le si rujeaza-le din nou. La final, aplica putin gloss pe zona din mijlocul buzelor.

Sursa foto: belladonna.myblog.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului