Machiaj & Cosmetica

#make-up #toamna 2011 # toamna iarna 2011 #machiaj si cosmetca

Trucuri de frumusete pentru toamna 2011

Daca nu ai gasit inca variantele de machiaj si coafura care sa te puna in valoare sezonul acesta si sa respecte in acelasi timp rigorile tendintelor in materie de stil, te poti inspira dintr-o serie de trucuri de frumusete special concepute pentru toamna anului 2011. De la piele de portelan si pometi stralucitori, pana la buze seducatoare si privire expresiva, incearca noile tertipuri de infrumusetare propuse de stilisti si bucura-te de admiratia celor din jur.

 

Machiajul natural


Alege simplitatea si prospetimea in sezonul toamna-iarna 2011 si rezuma-te la o imagine subtila, luminoasa si stralucitoare. Aplica un fond de ten lichid si hidratant, care sa nu-ti incarce chipul, dupa ce ai acoperit micile imperfectiuni cu batonul corector. Apoi, rasfata-ti pleoapele cu un fard cremos bej si accentueaza-ti genele cu un strat de rimel. Putin balsam stralucitor cu tenta de piersica ar completa in mod desavarsit machiajul tau natural.
 

Buzele vibrante


Stii deja ca buzele indraznete sunt obligatorii sezonul acesta, asa ca rujul pe care il alegi iti poate schimba radical imaginea. Buzele rosii au fost pretutindeni pe podiumurile de moda toamna aceasta.

Nu uita ca dupa primul strat de ruj sa aplici putina pudra si apoi sa mai insisti cu un strat pentru o rezistenta sporita si o consistenta potrivita a culorii.

Foto: becomegorgeous.com

Privirea de felina


Cand vine vorba despre machiajul ochilor , ai posibilitatea sa-ti testezi creativitatea si sa te joci cu nuantele cat doresti. De la liniile fine trasate cu ajutorul tusului pana la machiajul "smokey eyes" extrem , totul iti este permis . Daca alegi sa-ti concentrezi interventiile de infrumusetare in zona ochilor, pastreaza restul machiajului discret.
 

Sprancele naturale


Sprancenele prea "pensate" sunt o greseala de proportii sezonul acesta. Opteaza pentru o forma naturala, voluptoasa si jucausa. In plus, o tendinta actuala este sa-ti piepteni firele de par in sus si sa le fixezi in aceasta pozitie cu ajutorul unui gel special.

Foto: becomegorgeous.com
 

Genele supradimensionate


Anna Sui, Gucci, Lanvin, Pucci sau Giorgio Armani au readus in prim-plan genele supradimensionate, pe care le poti obtine cu ajutorul ondulatorului si aplicand doua-trei straturi de rimel. Ai grija sa incepi de la radacina, balansand periuta rimelului intr-o parte si in cealalta. O ultima solutie ar fi, bineinteles, genele false.

Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare