Machiaj & Cosmetica

#trucuri machiaj #machiaj #make-up

Trucuri care iti fac ochii sa para mai mari

Un dermatograf colorat, un anticearcan intr-o nuanta potrivita, un strat sau doua de rimel – iata cateva trucuri simple de machiaj menite sa iti accentueze ochii si sa ii faca sa para mai mari.

In continuare iti vom dezvalui si alte tehnici de make-up care vor iti vor intensifica privirea:

Scapa de pungile de sub ochi

In primul rand, trebuie sa scapi de umflaturile de sub ochi. Si reusesti asta rapid, in 5-10 minute, daca aplici comprese reci sau chiar o punga cu cuburi de gheata pe ochi.

Scapa de cearcane

Cearcanele iti fac ochii sa para mai mici. Un anticearcan bun te ajuta extraordinar de mult. Reusesti cu ajutorul lui sa ascunzi petele negre, sa luminezi intreaga zona din dreptul ochilor si sa atragi atentia asupra genelor. Alege o nuanta usor mai deschisa si mai calda decat pielea pentru a lumina si corecta cearcanele.

Onduleaza genele

Fiecare femeie are acasa un ondulator de gene, insa cele mai multe dintre noi uita sa il foloseasca. Nu-ti va parea cu siguranta rau ca ai pierdut 20 de secunde pentru a-ti ondula genele. Iti vor face imediat ochii sa para mai mari, mai deschisi.

Rimel, rimel si iar rimel

Nu uita de rimel. Foloseste unul care alungeste genele. De preferat ar fi sa il folosesti doar pe genele superioare. Ca sa le dai mai mult volum, dupa ce ai aplicat primul strat de rimel, pudreaza-le putin cu pudra obisnuita, de fata, apoi aplica inca un rand de rimel. Vor parea mult mai bogate.

Contureaza-ti pleoapele cu tus

Pentru a spori efectul rimelului, aplica la baza pleoapei superioare o linie subtire si ferma de tus negru. Poti ridica putin linia spre capatul exterior pentru a da inaltime pleoapei.

Aplica putina culoare

Un fard intr-o nuanta ceva mai inchisa te va ajuta sa dai impresia unor ochi mai mari. Violet, belumarin sunt culori perfecte in acest caz. Argintiul, de asemenea, iti va face ochii sa para mai mari. Evita nuantele mate si alege-le pe cele usor sidefate, intrucat reflecta lumina.

Migdaleaza

Probabil ca ai observat felul in care se machiaza Angelina Jolie. Ea este fanul conturului migdalat al ochilor. Practic, ingroasa linia de contur spre colturile exterioare. Evita linia groasa pe centrul ochilor pentru ca vei semana mai degraba cu un ursulet Panda. La final, estompeaza liniile mult prea ferme cu ajutorul unei pensule.

Aplica alb pe linia interna

Aplica creion alb pe linia interna a ochiului (pe mucoasa) pentru un efect rapid de marire a ochilor. In plus, un strop de fard intr-o nuanta deschisa aplicat in colturile interioare ale ochilor iti lumineaza privirea si iti face ochii sa para mai mari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare