Machiaj & Cosmetica

# manichiura femei #manichiura #unghii

Trendurile sezonului in materie de manichiura

Daca esti in pana de idei pentru manichiura obisnuita, tendintele sezonului sunt unice si pline de culoare si ai de unde sa te inspiri. Inca din 2012 blogurile si conturile de pe Instagram abunda in modele si idei, tendintele si formele evoluand foarte mult pana in 2019, dand viata si un succes enorm stilurilor vechi. Iata care sunt trendurile in materie de manichiura in acest moment.

Unghii pentru fete VSCO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Olive & June (@oliveandjune) pe

Aceasta tendinta in manichiura se incadreaza in cultura Ugg-ed out in care tinerele adolescente poarta culori diferite pe unghii diferite. Fiecare unghie este o alta nuanta sau culoare, aceasta manichiura oferindu-ti posibilitatea de a profita de intreaga colectie de lacuri de unghii de care dispui, fiind si foarte usor de realizat acasa. Pentru a completa aspectul si a tine pasul cu trendul, nu uita de bratara prieteniei.

Manichiura carapace de testoasa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Katherine ✌️ (@fancynailsmed) pe

Unghiile care imita carapacea de testoasa au aparut pentru prima data pe Instagram in toamna anului 2018 ca una dintre cele mai noi tendinte in domeniul manichiurii inspirate de un print animat. Acum a devenit pop-ul ideal pentru orice ansamblu si tinuta inspirata de toamna. Se poate obtine aspectul de carapace de testoasa cu diverse nuante de lac maro. Dupa aplicarea stratului de baza, se adauga un strat subtire de lac de unghii maro, apoi unul de lac galben. Inainte de uscarea completa, se completeaza cu pete maronii si negre. Dupa uscarea completa (cca 10 minute), se adauga un strat subtire de luciu care sa fixeze manichiura.

Unghii acrilice alb-laptos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Elyza Welch (@nails_by_kele) pe

Unghiile acrilice alb-laptos sunt diferite de cele acrilice mate. In locul unui finisaj mat, de data aceasta se aplica unul perlat si mai putin transparent care creeaza senzatia de laptos.

Unghiile piele de vaca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de essie (@essie) pe

Unghiile piele de vaca au devenit foarte populare in 2019, fiind foarte usor de realizat si de simple. Aceasta manichiura arata bine atat pe unghiile scurte, cat si pe cele lungi. Daca vrei sa incerci acasa aceasta manichiura, incepe cu un strat de baza transparent, aplica apoi o baza alba si foloseste o stampila de imprimare a modelului de piele de vaca cu un lac de unghii negru. Aceste stampile se pot achizitiona online.

Unghii marmura neagra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alecia's Nails (@alecias.nails) pe

Unghiile de marmura nu sunt tocmai o noutate, deoarece au aparut pe blogurile de unghii de arta si pe YouTube inca din 2014. Cu toate acestea, tendinta initiala presupunea utilizarea unor nuante mai intense de vopsea alba, in timp ce in 2019 acestea sunt mai fantomatice si transparente. Se foloseste un lac de unghii cu gel de baza de culoare neagra care se intareste cu lampa speciala pentru gel. Apoi se adauga suvitele albe si un strat lucios care apoi este periat pentru a crea aspectul marmurei. In final se tin unghiile sub lampa pentru a le intari si se aplica un alt strat de lac lucios.

Incearca una sau mai multe dintre modele de manichiura prezentate mai sus pentru urmatoarea intalnire cu prietenele. Sa nu te mire daca vor deveni interesate si vor dori si ele acelasi model!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului