Machiaj & Cosmetica

#lac de unghii # manichiura 2011 # toamna iarna 2011 # manichiura de toamna

Trend alert: modelele florale pentru unghii

Chiar daca toamna imita comportamentul specific mai degraba sezonului cald, este bine sa te pregatesti din timp sa sfidezi vremea mohorata si ploioasa apeland la modelele florale pentru unghii, o tendinta de actualitate din industria frumusetii in aceasta perioada.

Confera un tineresc si proaspat imaginii tale afisand o manichiura feminina cu design inedit, facand apel la talentele tale artistice sau folosind aplicatii speciale disponibile in magazinele de profil.

Orice ai alege, asigura-te ca toamna aceasta iti porti unghiile frumos modelate cu motive florale, pentru a tine monotonia la distanta.

A sosit momentul sa refuzi camuflajul in multime si sa aduci un suflu nou in atmosfera, punandu-ti in valoare manichiura.
 

De unde incepi?


Culorile puternice, impreuna cu cele mai romantice motive florale, constituie trendul cu cea mai mare greutate in acest sezon.

Adauga stralucire si luciu unghiilor, incepand insa cu modele simple si elegante posibil de realizat cu ajutorul unei truse complete de stilizare a unghiilor.



Foto: becomegorgeous.com

Dupa ce ti-ai “format” putin mana trasand linii destul de simple, iti poti duce manichiura la nivelul urmator. Pastreaza aproape modelele mai abstracte si mai complexe, care sa te motiveze sa le realizezi cat mai fidel.

Foto: becomegorgeous.com
 

Cum adaptezi modelele in functie de ocazie


Odata ce ai inceput sa te descurci onorabil in a-ti crea propriile modele inedite, este momentul sa incepi sa-ti construiesti un “repertoriu” de stiluri pe care sa le adopti pe parcursului intregului anotimp.

Culorile aprinse, electrice si nuantele pastel sunt variantele de oja esentiale pentru a crea modele florale inedite.

Stilurile minimaliste sunt perfecte pentru zi sau pentru ocaziile obisnuite, pe cand aparitiile speciale de la o petrecere au nevoie de multa stralucire si de un aer sofisticat.



Foto: becomegorgeous.com

Pastreaza modelele mate, in tonuri nude, pentru perioada zilei si indrazneste sa iesi in evidenta cu ajutorul manichiurii la evenimentele nocturne, unde sclipiciul isi gaseste locul cel mai bine in sezonul toamna- iarna 2011 .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare