Machiaj & Cosmetica

#make-up #machiaj #produse cosmetice #farduri #machiaj si cosmetica

Trend alert: fardul alb stralucitor

A fost in voga si in 2010, iar acum revine cu forte proaspete pentru a-ti oferi un plus de farmec si dimensiune in privire. Este vorba despre fardul de ochi alb stralucitor, cea mai noua tendinta in machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Nuanta diafana te ajuta sa-ti pastrezi o imagine inocenta, de basm, conferind un plus de luminozitate si feminitate chipului.

Folosit de profesionistii in arta machiajului pentru a pune in evidenta ochii celebritatilor, fardul alb stralucitor poate fi arma ta secreta de frumusete in anotimpul rece. Iata cum poti realiza un machiaj de neuitat folosindu-te de efectul senzational pe care acest produs ti-l ofera.

Ponturi pentru aplicarea fardului alb stralucitor

Desi se potriveste de minune oricarei fizionomii, ochii albastri sunt pusi in valoare cel mai bine de fardul alb stralucitor.

Aplica produsul cu ajutorul unui aplicator cu burete daca fardul este sub forma de pudra sau foloseste o pensula daca are o consistenta solida ori cremoasa. Intinde-l treptat dinspre centrul pleoapei catre marginile ochiului, insistand in colturile interioare .

In acest fel, ochii tai vor parea mai mari si mai luminosi, iar intregul chip va fi invaluit intr-o aura de prospetime si naturalete. Pentru ochii deschisi la culoare, sunt recomandate si nuante de gri pal si arginiu.

Un rimel negru-carbon este tot ce ai nevoie pentru a completa cu succesul machiajul, insa poti folosi si un pentru un contur fin al pleoapei interioare, imediat sub linia genelor.

Un machiaj reusit in stil retro poate fi realizat in acelasi mod, daca iti intensifici privirea cu ajutorul tusului de ochi. Traseaza doua linii in deplina armonie cu forma ochilor tai, una pe pleoapa superioara si inca una imediat sub pleoapa inferioara.

Pentru a conferi privirii un plus de profunzime, poti folosi un creion dermatograf alb cremos, pe care sa il aplici pe interiorul pleoapei inferioare.

Precautii

Ai grija sa folosesti fardul alb stralucitor in concordanta cu ocazia pentru care il porti: cand te pregatesti sa mergi la serviciu, foloseste o cantitate redusa. Verifica intensitatea machiajului in lumina naturala a zilei, astfel incat sa nu risti ca fardul sa iasa in evidenta in mod inestetic.

Pentru evenimentele de seara, indrazneste sa stralucesti. Fardul alb metalic are marele merit de a exprima rafinament si eleganta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului