Machiaj & Cosmetica

#electrostimulare #celulita #tratamente corporale #infrumusetare corporala

Tratamente corporale: electrostimularea te scapa de celulita!

Corpul tau are nevoie sa fie tratat cu delicatete, cu atentie si in mod constant, pentru a te face sa stralucesti. Tratamentele corporale ajuta pielea sa-si recapete elasticitatea si aspectul sanatos, te scapa de celulita si chiar imbunatatesc circulatia sangvina. Acasa.ro iti prezinta o serie de tratamente corporale care te vor ajuta sa fii radianta si sa ai o silueta de invidiat.


Electrostimularea corporala

Folosita la inceput pentru recuperarea astronautilor a caror musculatura suferea dupa sederea in spatiu, electrostimularea este folosita in prezent in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor si in reabilitarea post-traumatica, precum si in saloanele de frumusete.

Electrostimularea este comparata cu o sedinta de fitness intensiv, expertii considerand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Astfel ca, sedintele de electrostimulare au efecte vizibile asupra corpului. In unele cazuri, dupa prima sedinta, pacientii pot pierde intre 1 si 4 centimetri, mai ales daca au un surplus mai mare de greutate.

Principiul pe baza caruia functioneaza aceasta terapie este stimularea fibrelor nervoase musculare periferice prin intermediul unor impulsuri electrice scurte. Astfel, orice muschi asupra caruia se aplica un anumit tip de curent electric se va incorda.

Stimularea muschilor cere multa energie. In acest sens, muschii folosesc ca sursa de energie grasimile din imprejurimi.


Beneficiile electrostimularii

Electrostimularea prezinta atat beneficii de natura cosmetica, dar si o multime de avantaje medicale.

Prin urmare, electrostimularea contribuie la tonifierea muschilor, reducerea celulitei, micsorarea stratului adipos, imbunatatirea circulatiei sangvine, precum si relaxarea spasmelor musculare si ameliorarea anumitor probleme articulare.

Pentru ca efectele electrostimularii sa fie vizibile, sedintele trebuie efectuate sistematic, fara pauza, de minimum trei ori pe saptamana. Regimul alimentar joaca, de asemenea, un rol important, de aceea este indicat sa consumi alimente sanatoase si sa bei cel putin doi litri de lichide in fiecare zi.

Dupa terminarea sedintelor de electrostimulare se aplica o crema termoactiva pentru slabire. Cu ajutorul tratamentului de electrostimulare se slabeste in circumferinta.

Sursa foto: mesoterapiafacial.devhub.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului