Machiaj & Cosmetica

#tratament cosmetic #produse cosmetice #ingrijire piele #cosmetice femei

Top branduri cosmetice profesionale, potrivite si pentru ingrijirea acasa

In aceasta perioada ne este mai greu decat de obicei sa avem grija de noi, avand in vedere ca limitam, pe cat posibil, contactul cu ceilalti. Saloanele de infrumusetare au fost chiar inchise o perioada. Totusi, pentru a ne simti bine, atat morla cat si fizic, este recomandabil sa compensam prin ingrijire intensiva constanta acasa. Modul de viata ne ajuta din acest punct de vedere, insa uneori avem nevoie si de un ajutor din exterior pentru a intensifica efectele acestuia.
Azi iti prezentam produsele cosmetice profesionale pe care oricine le poate avea in casa, care te ajuta sa iti mentii chipul, parul si corpul in cea mai buna forma.

De la creme de fata la sampoane, de la masti la dispozitive de curatare a fetei, acestea sunt doar cateva dintre tipurile de produse care iti vor fi aliati de nadejde in lupta cu timpul si cu sedentarismul.

Foreo

Trebuie sa fi auzit macar o data in viata de dispozitivele de la Foreo.

Marca suedeza de produse de curatare a fetei este castigatoare a numeroase premii pentru aparatele cu perie de silicon, care ajuta la o curatare in profunzime a pielii, asigurand ingrijire rapida si mai eficienta.

Fie ca vorbim despre dispozitivele Luna de curatare a fetei, despre aparatul pentru masajul ochilor sau de cel anti-acneic, toate functioneaza cel mai bine in combinatie cu mastile de fata de la Foreo, iar efectul va fi wow.

Daca inca nu esti convinsa, e bine sa stii ca numeroase vedete au testat produsele si au publicat recenzii. Citeste-le si vei deveni cel mai nou fan al brandului. Fa parte din revolutia de frumusete initiata de Foreo si alatura-te milioanelor de femei care au facut-o deja si sunt multumite de rezultatele obtinute in timp. 

OPI

OPI este probabil cel mai cunoscut brand atunci cand vine vorba de manichiura, pedichiura si de ingrijirea unghiilor. Mainile sunt o carte de vizita si, de aceea, e bine sa fie mereu perfect ingrijite.

Culorile felurite, intense, cu pigment puternic, ofera o durabilitate mai mare manichiurii tale, asa ca vei putea sta fara griji din acest punct de vedere pentru mai mult timp.

Ojele sunt disponibile, atat in varianta semi-permanenta, cat si in varianta simpla, clasica, pe care o poti folosi oricand acasa, fara sa necesite o lampa speciala pentru uscare. Orice varianta ai alege, ojele OPI sunt de calitate superioara in ambele situatii.

Pe langa optiunile de oja pe care le stim toate, OPI mai are in gama si lotiuni, produse de finisare, instrumente si acrilice, adica toate produsele de care ai nevoie pentru manichiura si pedichiura perfecta oricand si oriunde.

Revlon Professional

Ingrijeste-ti parul acasa la fel ca la salon cu ajutorul produselor Revlon Professional. Fiind folosite in sute de saloane, sampoanele, balsamurile si tratamentele pentru par pot ajunge acum si in casa ta, datorita magazinelor online de profil.

Pentru ca parul tau sa arate mereu fresh si ingrijit, ai nevoie de produsele potrivite pentru tipul sau si de un ritual complet: de la samponare, la aplicarea balsamului potrivit si a unei masti care sa il hraneasca profund si, optional, a tratamentelor specifice problemelor sale, daca este cazul. Pe toate le gasesti in gama Revlon.

Ardell Beauty

Produsele Ardell au fost initial cunoscute in cercurile femeilor care folosesc gene false ca fiind produsele de top din aceasta categorie. De-a lungul timpului insa, producatorii acestora au largit gama de produse inspre cele de make-up, iar acum sunt folosite de milioane de femei din lumea intreaga.

De la fond de ten, la tus pentru pleoape, farduri si rujuri, fii sigura ca, folosind produsele Ardell, vei creste durata de viata a machiajului, fie ca vorbim despre cel de zi sau despre cel de seara, iar tu vei arata impecabil la orice ora din zi sau din noapte.

Alatura machiajului si un set de gene Ardell, pentru care brandul a devenit faimos in intreaga lume, iar efectul va fi spectaculos.

Babor 

Cosmeticele Barbor, create in Germania, au cele mai eficiente tratamente de ingrijire profesionala a pielii, chiar de acasa.

Fiecare crema si fiecare tratament pe care il gasesti la ei este produs si testat o perioada mai lunga de timp decat o fac alte branduri, pentru ca rezultatele pe termen lung sa iti intreaca asteptarile.

Expertiza de zeci de ani a celor care creaza produsele de ingrijire Babor isi spune cuvantul, facandu-i lideri in domeniu, la nivel mondial.

Ai grija de corpul tau, pentru a te simti cat mai bine, iar acest lucru se va vedea si la exterior. Atunci cand te simti bine in interior si lumea pare sa se schimbe in jurul tau! Gaseste produsele potrivite tie si incepe sa le folosesti cat mai curand, pentru a vedea rapid efectele lor. 

Credit foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare