Machiaj & Cosmetica

#tendinte beauty #beauty #fem

Top 5 tendinte de beauty in 2020

Care sunt cele mai noi tendinte din zona de beauty care vor transforma noul deceniu? Portalul tau de lifestyle preferat, impreuna cu specialistii clinicii SKiN MedSpa Bucuresti au creat o lista completa de tendinte in industria frumusetii pentru a ne putea pregati sa fim cu totii mai frumosi, mai in forma si mai sanatosi in noua decada.

Frumusetea in 2020 este mai incluziva ca niciodata, incepand cu terapii si produse extrem de personalizate si continuand cu explozia serviciilor si produselor de infrumusetare care deservesc tot felul de probleme neadresate pana de curand. Iata care sunt top 5 tendinte noi pe care incepem sa le vedem din ce in ce mai mult in media, pe canalele de socializare si care ne influenteaza imperceptibil si modul in care privim lumea si frumusetea:

1. Frumusete fara varsta

Pana de curand, majoritatea consumatorilor de produse si tratamente faciale si corporale se simtea neglijata, deoarece cele mai mari branduri se adresau femeilor tinere si foarte tinere, cu alura de manechin. Frumusetea nu se incheie la 30 de ani, ci creste si se transforma, iar ambasadorii (barbati si femei) frumusetii mature nu erau suficient de vizibili si proveneau tot din randul topmodelelor.

Studiile au demonstrat ca 40% dintre femeile cu varsta de peste 50 de ani "nu se simt vazute". Schimbarea incepe insa sa se simta din ce in ce mai puternic, brandurile vorbind acum direct cu femeile si barbatii din generatia X. Mai mult decat atat, femeile peste 45 de ani sunt mai vizibile, mai vocale si mai puternice ca niciodata.

Cine nu a ramas uimit de superba reprezentatie a lui Jennifer Lopez de la Super Bowl HalfTime Show, desi a impartit scena cu mult mai tanara Shakira, si de cat de bine arata la cei 50 de ani impliniti? In afara de multa miscare si de un stil de viata sanatos, JLo investeste in frumusetea sa naturala, fara sa apeleze la interventii invazive care i-ar modifica vizibil structura fetei.

Acest lucru nu inseamna ca se limiteaza la folosirea unei creme scumpe, ci are un ritual complet de ingrijire, care include curatarea pielii si tratamente faciale de rejuvenare non-invazive, precum Venus Legacy sau endermologia® folosita de LPG® Cellu M6 Premium Alliance, dar si tratamente faciale de estetica medicala, care tin sau intorc timpul in loc, precum mezoterapia faciala, injectiile cu botox sau fillere cu acid hialuronic, pentru a reda volumul facial pierdut si pentru a umple ridurile.

2. Respectarea microbiomului pielii

Stiai ca exista miliarde de microorganisme pe suprafata pielii tale si ca nu exista doi oameni pe planeta cu acelasi microbiom? De aceea, este o provocare majora pentru tratamentele si produsele destinate ingrijirii pielii sa foloseasca ingrediente care echilibreaza bacteriile din produse, astfel incat sa se potriveasca fiecarui tip de ten.

Se pare ca microbiomul pielii este cheia pentru a aborda corect orice problema a pielii, de la linii fine si riduri, pana la acnee. Mentinerea unor bacterii sanatoase inseamna ca pielea va reflecta lumina mai bine, isi va pastra hidratarea, iar produsele aplicate vor actiona in profunzime.

Revitalizarea celulara folosita de LPG® Cellu M6 Premium Alliance pentru fata si corp respecta microbiomul pielii si ajuta organismul sa lupte din interior cu manifestarile inestetice, fie ca este vorba de celulita sau piele lasata, riduri si linii fine sau barbie dubla. Cea mai noua tehnologie de endermologie® este printre putinele tratamente faciale si corporale care se aliniaza 100% noii directii catre frumusete naturala, indiferent de varsta.

3. Personalizarea in amanunt a ritualului de ingrijire a pielii

Daca a functionat in cazul tau, nu este neaparat necesar sa functioneze si pentru mine. Super personalizarea tine de expertiza unui specialist in frumusete sau dermatologie, care poate face o evaluare completa a tenului tau, identificand problemele pielii, urmarind progresul in timp si reusind sa recomande acele tratamentele faciale si produse care functioneaza cu adevarat pentru pielea ta.

Linii fine, riduri, cearcane, pori incarcati, pori deschisi, pete pigmentare, ten neuniform, roseata, ten deshidratat, acnee, toate aceste variabile si multe alte aspecte sunt luate in calcul de un expert inainte de a crea un plan de tratament personalizat.

Fara o evaluare precisa sau corecta a tenului tau, cum vei sti de ce produse sau tratamente faciale ai nevoie? Din toate aceste considerente, la clinica SKiN MedSpa fiecare client beneficiaza de o evaluare a tenului inainte de a i se recomanda un plan de tratament. Partea cea mai buna este ca evaluarea este complet gratuita, asadar acorda-i tenului tau sansa la o ingrijire care i se potriveste!

4. Tratamente faciale si produse anti-poluare

Ultimele cifre arata ca 91% din populatia lumii traieste in locuri in care calitatea aerului depaseste limitele maxime impuse de Organizatia Mondiala a Sanatatii si ca 4,2 milioane de decese sunt cauzate de poluarea aerului. Din pacate, Romania este in topul clasamentelor privind poluarea din marile orase. Cum pielea reprezinta principala interfata dintre organism si poluarea produsa de traficul rutier, diferite industrii, incinerarile agricole sau deseuri, nu este de mirare ca medicii au observat ca anumite caracteristici ale imbatranirii pielii, precum ridurile si patarea tenului sunt accelerate in medii puternic poluate, iar numarul celor care sufera de afectiuni ale pielii, cum ar fi acneea, este crescut.

Asadar, dupa expunerea neprotejata la soare, poluarea este inamicul numarul 2 al pielii. Ce este de facut? In afara de folosirea unor produse care combat efectele poluarii, curatarea profunda a tenului nu mai este un moft ci o necesitate recurenta.

Hidrodermabraziunea, microdermoabraziunea, peelingul cu dermapen sau chiar peeling-ul chimic ar trebui incluse in ritualul tau de ingrijire. O vizita intr-o clinica de specialitate, o data pe luna, vor tine efectele nocive ale poluarii departe de tenul tau. Este intotdeauna mai ieftin sa previi decat sa repari, mai ales ca tratamentele faciale de curatare si exfoliere sunt cele mai accesibile din punct de vedere al pretului.

5. Pre-juvenare in loc de rejuvenare

Femeile, dar si barbatii, sunt din ce in ce mai constienti de cat de importanta este preventia pentru mentinerea frumusetii si a tineretii tenului. Desi nu exista o varsta minima pentru a stabili o rutina adecvata tipului tau de piele, importanta unui corp sanatos este subliniata din ce in ce mai mult in discutiile din spatiul digital.

Adoptarea unui stil de viata sanatos, expus de influencerii din social media, care isi promoveaza inclusiv propriile obiceiuri prin care isi mentin pielea sanatoasa, contribuie la educarea noii generatii dar si a publicului matur. Un ten frumos trebuie curatat, hidratat si protejat de la o varsta frageda, iar investitia in propria persoana poate imbunatati stima de sine, relatiile si dezvoltarea personala pe termen lung.

Daca te intereseaza ce poti imbunatati in rutina de ingrijire a tenului si a corpului tau, care sunt tratamentele faciale si corporale potrivite, daca iti doresti sa arati mai bine si mai increzator sau mai increzatoare in farmecul tau, vino la clinica SKiN MedSpa!

Deschisa 7 zile din 7, cu un personal foarte bine pregatit, cu o echipa medicala de exceptie si respect fata de fiecare pacient, SKiN MedSpa este locul potrivit unde iti poti regasi sau reinventa frumusetea! Suna la 0729 740 704 sau programeaza-te folosind formularul de pe site-ul clinicii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare