Machiaj & Cosmetica

#cosmetica #machiaj #frumusete #ingrijire #secrete tinerete

Tinerete fara batranete: 5 trucuri care te pot ajuta sa arati uimitor la orice varsta

Dupa varsta de 25 de ani, sunt putine acele femei care isi mai recunosc varsta. Fiecare dintre acestea si-ar dori sa auda ca arata la fel de bine ca la 18 ani si sa se simta uimitor in pielea lor. Este tineretea fara batranete un mit sau poate deveni realitate? Iata cateva ponturi care te pot ajuta sa arati tanara, indiferent de varsta pe care o ai in buletin.


1. Acorda o atentie deosebita parului tau

Parul se subtiaza odata cu inaintarea in varsta, asa ca orice solutie care sa impiedice acest proces este binevenita. Samponul volumizator fac minuni cu parul tau, insa un mijloc mai eficient si mai rapid de a-ti ingriji parul este spray-ul volumizator.

"Aceste spray-uri sunt ca o injectie cu colagen pentru parul tau", a declarat Jet Rhis, stilist in San Diego, potrivit health.com.


2. Nu-ti neglija tenul

Te gandesti ca ridurile sunt cele care adauga cativa ani in plus varstei tale, insa acest lucru nu este complet adevarat. Potrivit unui studiu recent, tonusul pielii si luminozitatea influenteaza modul de percepere al varstei.

Pentru ca tenul tau sa arate impecabil, este recomandat sa folosesti produse antiimbatranire cu efect de iluminare a pielii, care pot reduce ridurile, imbunatati tonusul si te pot face sa arati uimitor.


3. Ai grija de dantura

Un alt efect negativ - cauza a inaintarii in varsta - este ingalbenirea danturii. Un zambet stralucitor te va face sa arati mai tanara. Tratamentele de albire sunt usor de realizat si nu sunt foarte costisitoare. Astfel ca, vei reusi sa arati mai tanara, dupa doar cateva vizite la medicul stomatolog.


4. Alege un parfum revigorant

Desi ar putea sa ti se para bizar, parfumul pe care il alegi te poate face sa arati mai tanara, potrivit unor studii efectuate recent. Parfumurile fresh, cum sunt cele cu aroma de citrice, vor "elimina" cativa ani din varsta ta reala.


5. Hidrateaza-ti pielea

Pielea uscata face ca ridurile sa devine mai vizibile. De aceea, hidratarea trebuie sa joace un rol important in ingrijirea ta zilnica. Indiferent de anotimp, este important sa iti hidratezi mainile, folosind creme bogate in antioxidanti. In plus, pe timpul iernii, este indicat sa porti manusi, pentru a le proteja de temperaturile scazute.

Sursa foto: beauticianstips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare