Machiaj & Cosmetica

#machiaj #gene false #tendinte machiaj #machiaj petrecere

Tendintele machiajului de petrecere: genele false cu efect dramatic

Machiajul de petrecere iti permite sa jonglezi cu intensitatile nuantelor si sa fii cat vrei tu de indrazneata. Daca pana acum te-ai ferit sa folosesti gene false din cauza efectului lor usor artificial, vara aceasta iti poti depasi limitele. Genele false cu efect dramatic, lungi, colorate, decorate si nonconformiste, sunt in tendinte si te ajuta sa obtii machiaje deosebite. Daca si tu vrei sa fii in pas cu tendintele, urmatoarele machiaje de petrecere cu gene false iti pot fi cele mai bune surse de inspiratie.

 

Gene false decorate cu pietricele

Vara aceasta se poarta genele false decorate cu pietricele colorate. Aceste gene sunt ideale pentru desavarsirea unui machiaj in care s-au folosit nuante puternice, deoarece confera un plus de profunzime privirii.

Daca nu gasesti gene false gata decorate, iti poti confectiona singura un astfel de accesoriu. Ai nevoie doar de rhinestones-uri colorate pe care le gasesti de cumparat in magazine si un adeziv cu ajutorul caruia le fixezi pe gene.


Gene false supradimensionate

Orice machiaj poate fi transformat radical cu o pereche de gene false supradimensionate. Desi pot fi greu de purtat, tocmai din cauza lungimii neobisnuite, genele false supradimensionate si-au facut rapid loc printre preferintele doamnelor si domnisoarelor pasionate de machiaj.

Sfatul stilistului: pastreaza genele false supradimensionate doar pentru petrecerile estivale la care vrei sa te faci remarcata. In restul timpului, aceste accesorii ar trebui evitate.


Gene false colorate

Nu in ultimul rand, vara aceasta sunt in tendintele genele false colorate. Acestea pot arata fie precum genele naturale rasfatate cu mascara colorata, fie pot depasi mai mult limitele si pot fi relizate din pene colorate.

Genele "peacock" (gene paun) se adreseaza persoanelor care nu se feresc sa fie in centrul atentiei. Deoarece sunt accesorii "de impact", genele galse colorate ar trebui folosite pentru a scoate in evidenta un machiaj in nuante naturale, altfel ar putea creea un makeup mult prea dramatic.



Surs foto: stylisheve.com, scene7.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare