Machiaj & Cosmetica

#tendinte vara #modele manichiura #manichiura #vara 2013

Tendinte vara 2013: 5 modele interesante de manichiura

In vara 2013, modelele de manichiura se axeaza pe culori vesele si luminoase, precum rosu, portocaliu, galben, verde si albastru. Fie ca alegi o singura culoare, fie ca preferi desenele realizate prin imbinarea mai multor nuante, culorile vesele te vor ajuta sa creezi un look fresh si interesant. Iata cateva idei pentru realizarea unei manichiuri in tendinte in vara 2013!


1. Unghii catifelate

Si in vara 2013 se poarta unghiile catifelate (velvet manicure)! Pentru realizarea acestui tip de manichiura, ai nevoie de un lac de unchii colorat si o cutie cu catifea. Aceasta manichiura "pufoasa" este potrivita pentru ocaziile speciale, intrucat nu rezista foarte mult pe unghii.


2. Manichiura estivala

Daca esti o persoana nonconformista, poti alege pentru vara 2013 un model de manichiura care sa aminteasca de mare, de plaja si de distractie. Unghiile "de plaja" sunt potrivite pentru stilul casual si iti vor insenina zilele.


3. Manichiura cu detalii metalice

Lacurile de unghii metalice pot reprezenta o adevarata sursa de inspiratie pentru realizarea modelelor de manichiura in vara 2013. Nuantele argintii, aramii si aurii sunt in voga in acest sezon! In plus, o alegere inedita in vara 2013 este manichiura nude cu varfuri colorate in nunate metalice. Este un model usor de realizat si se potriveste oricarei tinute vestimentare.


4. Manichiura alb-negru

Combinatia dintre cele doua nonculori nu este in tendinte doar la nivel vestimentar, ci si in ceea ce priveste manichura. Folosirea albului si a negrului pentru realizarea manichiurii reprezinta o reintrepretare a deja celebrei manichiuri frantuzesti.


5. Manichiura cu flori si forme geometrice

Un must have al acestui sezon il reprezinta modelele de manichiura cat mai indraznete. Astfel, pentru a fi in tendinte in vara 2013, iti poti colora unghiile in culorile in tendinte in acest sezon, peste care sa adaugi desene cu elemente florale sau forme geometrice. Acest tip de manichiura vesela este potrivit, in special, pentru unghiile mici si poate fi combinat cu orice tip de tinuta.



Sursa foto: mybeautifulair.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului