Machiaj & Cosmetica

#tendinte machiaj #tendinte #machiaj #clasica

Tendinte in machiaj in 2017! Ce se poarta in noul an si la ce trebuie sa renunti

2017 este aproape, asadar a mai ramas putin timp pana la petrecerea de Revelion. Pentru a fi in trendurile noului an, trebuie sa fii din timp la curent cu ultimele tendinte. Iata care sunt cele mai noi tendinte in materie de machiaj, pentru anul 2017, tendinte pe care poti adopta inca din noaptea dintre ani.

"Fashion show-urile pentru sezonul urmator ne-au aratat ca trendurile in make-up pentru anul urmator se traduc printr-o reinterpretare a tendintelor anilor '80. Culori indraznete, blush aplicat foarte sus pe obraz, mult sclipici. Totul sub forma unui joc. Asta se intampla in noul an cu machiajul, se transforma in experiment si joaca", declara Andreea Has, make-up artist.

Machiajul buzelor

In functie de preferinte poti jongla cu usurinta atunci cand vine vorba despre machiajul buzelor. Fie ca preferi nuantele naturale, fie ca le preferi pe cele excntrice vei avea de unde alege!

Buze naturale: Totul este despre naturalete, prospetime si tinerete, iar aceste lucruri nu pot fi subliniate mai bine decat prin pastrarea lor atunci cand alegi machiajul. Opteaza pentru buze cat mai naturale, aplicand doar un balsam de buze care iti sa iti hidrateze si sa iti protejeze pielea in sezonul rece.

Buze excentrice: Indrazneste sa iti evidentiezi buzele cu nuante de roz sau mov si nu uita sclipiciul acasa! Noile trenduri, prezente pe catwalk-ul de la Fendi, ne anunta ca trebuie sa stralucesti, iar buzele tale pot capata o aura magica cu o sigura atingere.

Machiajul ochilor

Cand vine vorba despre machiajul ochilor poti opta pentru ochi sclipitori, inspirati din anii '80. Pleoapele sclipitoare sunt jucause si indraznete totodata, accentuand privirea si oferindu-i un aer seducator. Poarta sclipici, dar nu exagera. In cantitatea potrivita, acesta poate fi purtat si in timpul zilei. Alege un fard de pleoape lila, verde sau azuriu. Acestea sunt o optiune foarte buna si pentru petrecerile de Sarbatori.

"Machiajul impecabil nu mai e neaparat o optiune pentru anul 2017. Asa ca uita de grija acoperirii liniei de tus decolorate sau de finisarea culorii intinse. Creeaza-ti un look cat mai rebel, messy si neglijent. Opteaza pentru machiajul monocrom al ochilor cu o culoare indrazneata", completeaza Andreea Has.

Aplica tus

Clasicul cat-eye nu se demodeaza, dar se schimba, asa cum a fost prezentat la fashion show-ul Elie Saab, unde modelele au purtat un cat-eye minimalist, cu o linie la baza coltului extern al ochiului care doar alungeste ochiul. Foloseste un tus negru rezistent la apa.

Daca vrei insa sa animi linia tusului poti opta pentru culori jucause precum verde jad, albastru sau violet.

"Alege acest tip de make-up daca vrei sa ai un look jucaus si indraznet in acelasi timp. Descoperim ca linia grafica nu mai trebuie sa fie perfecta si ca trece printr-o transformare: se adopta culori in schimbul clasicei linii negre si de data asta se imbraca ochiul doar pana la capatul lui", afirma Andreea.

Nu uita de sprancene!

Spancenele statement "sunt din nou in trend. Poarta-le rasfirate sau aranjate, dar intotdeauna dese si lungi!", spune make-up artistul Andreea Has.

Acest trend continua sa se pastreze si sa se accentueze de la sezon la sezon. Conturarea sprancenelor in exces este expirata, dar mentinerea lor intr-o forma cat mai naturala, usor messy, iti va evidentia trasaturile chipului.

Machiajul natural nu se demodeaza niciodata

Look-ul no make-up este din nou in trend. Poti obtine acel aspect de flawless skinsi fara sa iti acoperi intreaga fata cu fond de ten. La fashion show-ul lui Michael Kors, make-up artistul Dick Page a folosit doar o atingere de concelear in zonele necesare, ca de exemplu in zona nasului si sub ochi, in rest a lasat pielea sa respire, alegand doar de o crema hidratanta. Astfel, a pus in evidenta fara efort frumusetea naturala.

"Opteaza doar pentru un fond de ten iluminator cu extract de grapefruit, bine aplicat pe ten si un fard de obraz, pentru putina culoare. Poti incerca si tehnica de draping, care se traduce prin aplicarea unui fard rozaliu in zona superioara a obrajilor, inspre ochi, realizand o conturare discreta si un look tineresc", afirma Andreea Has, make-up artist la bottegaverde.ro.

 

Sursa foto: nouvellesthetique.it 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului