Machiaj & Cosmetica

# trataent facial natural #suc de fructe #ingrijire ten #tratament facial #suc

Suc de fructe rosii ca sa ai mereu un ten tanar

In ciuda faptului ca exista creme, sapunuri si chiar proceduri cosmetice si interventii chirurgicale pentru a elimina ridurile si femeile sa para mai tinere, exista si tratamente 100% naturale care ajuta foarte mult in acest scop. Un exemplu in acest sens este un suc delicios de fructe rosii pentru intinerirea pielii.

Una dintre preocuparile estetice ale tuturor femeilor de peste 30 de ani este aparitia semnelor de varsta care le fac sa para mai mature. Dar acest suc este ideal pentru intinerirea pielii si incetinirea imbatranirii premature.

Suc de fructe rosii pentru o piele tanara

Continutul bogat in antioxidanti al fructelor incetinesc imbatranirea pielii, datorita actiunii sale impotriva radicalilor liberi din organism care oxideaza celulele care alcatuiesc pielea. Includerea acestor fructe in dieta zilnica, te va ajuta sa ai un ten neted, luminos si proaspat.

Fructele rosii pe care ar fi bine sa le consumi zilnic sunt capsunile, zmeura, afinele si murele. Pe langa faptul ca furnizeaza antioxidanti care iti mentin pielea tanara, stimuleaza si productia de colagen, elasticitatea pielii si o mentine tanara. Si nu este tot. Aceste fructe protejeaza pielea impotriva razelor UV, care imbatranesc pielea.

Ingradiente:

- 1 cana capsuni

- 1 cana de zmeura

- 1 cana afine

 

 

- 1 pahar cu apa

Cum se prepara

Spala foarte bine toate fructele si taie-le in bucati. Apoi, pune-le in blender si amesteca-le cu apa pana cand iese un amestec omogen. Daca este prea gros, mai poti adauga apa.

Alte lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a-ti pastra pielea tanara, este sa o mentii mereu  hidratata, sa incerci masti, sa eviti fumatul ai sa nu te expui la soare mult timp, printre altele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului