Machiaj & Cosmetica

#ingrijire par #ingrijire personala #make-up #produse cosmetice #produse ingrijire corporala #ingrijire ten

Solutii rapide de infrumusetare in situatii de urgenta

Nimic nu-ti poate inrautati ziua mai tare decat un cos imens intre sprancene sau mai multe suvite care se incapataneaza sa sfideze legea gravitationala.Pentru acele momente in care imaginea ta este afectata de cate o ocurenta de acest fel, ia in calcul urmatoarele solutii rapide de infrumusetare in situatii de urgenta:

Ochi umflati

Pungile de sub ochi sunt de neacceptat, iar remedierea lor este mai simpla decat crezi. Aceasta problema apare din pricina lichidului acumulat sub piele, iar o solutie rapida este sa tamponezi zona cu ceva foarte rece.

Foloseste pliculete de ceai racite la frigider, felii de castravete sau pur si simplu inveleste un aliment de la congelator intr-un prosop si preseaza-l peste ochi pret de cateva minute pentru a reduce umflaturile si a recapata un look revigorat.

Cand blondul se transforma in verde

Daca ai parul blond , evita ca podoapa ta capilara sa intre in contact cu apa din piscina, plina de cloruri. Daca o vei face, sansele sunt ca nuanta ta de vis sa se transforme intr-un verde sfidator.

Solutia este sa actionezi rapid: sucul de rosii aplicat in timp util si lasat sa actioneze cateva minute va neutraliza verdele, iar parul isi va recapa nuanta initiala.

Zile proaste pentru par

Nimic nu pare mai frustrant decat incapatanarea parului sa se aseze groaznic cu doar cateva clipe inainte sa pleci la serviciu.

Nu te astepta ca suvitele sa-ti “simta” disperarea si sa se onduleze frumos de dragul tau, ci mai degraba aplica alta tehnica. Prinde-ti parul intr-un coc strans sau mai lejer, ori fa-ti o codita simpatica pe care sa o prinzi de la jumatatea capului. Pulverizeaza un strop de fixativ si este gata de drum.

Bronzul neuniform

Nu folosi un produs de autobronzare in aceeasi zi in care mergi la un eveniment, pentru ca ar putea sa se absoarba neuniform.

Daca te-ai trezit cu multe pete pe trup si ai o rochita foarte indrazneata, exfoliaza acele portiuni prea pigmentate pana cand obtii o nuanta mai pala.

Cosurile

Cosurile au nesuferitul obicei sa apara in cele mai nepotrivite momente. Primul pas este sa aplici pasta de dinti sau o solutie speciala de tratament . Roseata se va reduce iar punctul se va usca foarte repede. Camufleaza-l cu conceiler si fond de ten .

Pune-ti pielea in valoare

Daca nu ai timp pentru un machiaj elaborat, pune-ti pielea in valoare: iluminatorul pentru obraji, coltul interior al ochilor si blush-ul in parteneriat cu un lip-gloss natural te vor face sa arati minunat intr-o clipa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare