Machiaj & Cosmetica

#make-up #make-up artist #machiaj profesionist #machiaj si cosmetica #stil

Sfaturi utile pentru machiaj de la profesionisti

Vedetele de la Hollywood arata tot mai bine datorita tehnicilor imbunatatite in mod continuu de cosmeticienii responsabili cu imaginea lor. Anii de experienta si diversificarea tehnicilor de a scoate in evidenta frumusetea au condus la conturarea unor noi modalitati prin care poate fi exprimata cu adevarat estetica trasaturilor feminine. Iata cateva sfaturi utile pentru machiaj , direct de la profesionisti.

Oricat de performant ar fi un produs de infrumusetare, utilizarea corecta a acestuia este cheia succesului in arta machiajului. Interventiile subtile si aspectul cat mai natural al chipului raman obiectivele principale ale aplicarii fardurilor necesare oricarei femei.

Miracolul oferit de primer

Primerul este un produs de machiaj care catifeleaza pielea si faciliteaza absorbtia celorlalte cosmetice traditionale. Ingredientul de baza este siliconul, care formeaza o pelicula fina la suprafata pielii si te ajuta sa obtii o imagine impecabila.

Utilizarea primerului este o cale sigura de acoperire a micilor sau marilor imperfectiuni ale tenului si face ca prezenta fondului de ten sa fie mai putin necesara. Pentru un dublu efect, pastreaza primerul la frigider, astfel incat sa reduca pungile de sub ochi odata ce il aplici pe tenul curat.

Folosirea corecta a fondului de ten

Intrucat nimeni nu apreciaza un chip supraincarcat de machiaj, poti obtine un efect mult mai natural tamponand fondul de ten cu ajutorul unui burete. Cheia unei acoperiri corecte cu acest produs este sa incepi aplicarea dinspre marginea chipului catre nas.

Eficienta corectorului

Secretul utilizarii corespunzatoare a corectorului de ten este sa il aplici in lumina naturala a zilei. Insista asupra zonelor in care observi umbre, pentru a crea impresia ca nu exista nicio portiune cu probleme.

Foloseste o perie de machiaj profesionista pentru aplicarea corectorului in colturile exterioare ale ochilor si in partea inferioara a acestora.

Pudra de fata perfecta

Profesionistii te sfatuiesc sa folosesti o pudra de fata translucida si sa o aplici cu ajutorul unui burete din catifea . Miscarile circulare vor facilita aderenta acesteia.

Un lucru de care este important sa tii cont este acela ca pudra cu pigment iti va furniza efectul scontat doar daca o utilizezi pe obraji si frunte, niciodata in jurul ochilor sau al gurii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare