Machiaj & Cosmetica

#ruj #machiaj #cosmetica #alegere ruj #ruj neon #nuanta ruj

Se poarta rujul neon! Alege nuanta care ti se potriveste

Iti trebuie curaj ca sa porti un ruj neon, dar ai sa vezi ca dupa prima purtare o sa iti placa la nebunie. Vei avea buze luminoase, care nu vor scapa neobservate. Iata cum poti purta rujul neon sezonul acesta:

Alege nuanta potritita

In primul rand, asigura-te ca ai ales culoarea care ti se potriveste. Daca ai pielea deschisa la culoare, atunci sunt perfecte nuante de ruj roz luminos. In schimb, pentru pielea inchisa sau maslinie sunt recomandate nuantele de mandarin, corai sau albastru electric.

Pregateste-ti buzele

Hidratateaza-ti buzele pentru a parea cat mai carnoase. Trebuie sa stii ca la rujurile in nuante puternice buzele crapate ies si mai tare in evidenta. Foloseste ca baza putin fond de ten, pentru ca in acest fel rujul va rezista cat mai mult timp. Daca ai buze subtiri, aplica putin glos peste ruj. Luciul va da impresia de volum.

Cum sa il porti

O culoare vibranta va transforma buzele tale intr-un centru de interes pentru privitori. Asa ca cel mai bine ar fi sa eviti sa iti incarci fata cu alte farduri in culori electrice. E de preferat sa adopti un machiaj foarte simplu, luminos, cu un rimel delicat si putin fard de obraz.

Exista o mare varietate de nuante pentru rujul neon:

Roz

Rujul roz neon este provocator si irezistibil si revitalizeaza cu adevarat orice tinuta. In plus, te pastreaza in centrul atentiei. Alege o nuanta mata de roz daca ai buze voluminoase, pentru a nu atrage atentia intr-un mod vulgar, si asorteaza culoarea electrica unui machiaj al ochilor subtil si elegant: smokey eyes sau cat eye.

Verde

Cu putin curaj si nonconformism adopta aceasta culoare primavaratica. Este extrem de fresh si va arata superb. In plus, il poti combina cu unghii vopsite in aceeasi nuanta.

Oranj

Pentru buze cu personalitate alege o alta culoare statement: oranjul neon. Este o culoare cu atitudine, care iti va conferi stil si eleganta atunci cand o vei asorta inteligent cu intreaga tinuta. Pentru ca buzele tale sa iasa in evidenta cand porti un ruj portocaliu, ai grija ca machiajul ochilor sa fie in culori neutre.

Albastru

Un ruj albastru electric te va scoate definitiv din anonimat. Este o culoare indrazneata, foarte potrivita pentru cele care au un ten masliniu.

Rosu

Un ruj rosu neon poate starni admiratie, invidie si chiar fantezii. Asa ca nu ezita sa il poti de cate ori ai ocazia.

Sursa foto: hercampus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare