Machiaj & Cosmetica

#acnee #frumusete #celulita #tratamente infrumusetare #sare de mare #elixir

Sarea de mare: un adevarat elixir al frumusetii

Sarea de mare este un produs obtinut prin evaporarea apei de mare. Aceasta se foloseste atat pentru pregatirea a numeroase preparate culinare, dar si pentru realizarea unor produse cosmetice si de infrumusetare a pielii. Iata cateva beneficii uimitoare pe care le are sarea de mare pentru frumusetea ta:

1. Sarea de mare pentru baie

Cele mai multe saruri de baie contin sare de mare ca ingredient principal. Aceastea au rolul de a relaxa si este bine cunoscut faptul ca, in cele mai multe terapii alternative, se recomanda utilizarea de sare de mare pentru diverse proprietati terapeutice.

Cu un continut bogat de sulfat de magneziu, sarea de mare are efect antiinflamator si este un exfoliator natural uimitor.

2. Sarea de mare pentru acnee

Tratamentul cu sare de mare poate fi foarte eficient pentru tratarea acneei. De multe ori, apa sarata de mare ajuta la eliminarea petelor si a punctelor negre si lasa pielea moale si catifelata. Acelasi efect il are si sarea de mare. Astfel, daca ai probleme cu acneea, foloseste sare de
mare in fiecare zi si vei observa ca punctele negre vor disparea treptat.

3. Sarea de mare pentru par

Sarea de mare te poate ajuta sa scapi rapid si de matreata. Foloseste o masca de par normala in combinatie cu un pumn de sare de mare, pentru a-i spori efectul.

Pentru a avea rezultate optime, lasa masca sa actioneze cel putin trei ore, apoi spala-te normal pe par. In scurt timp, vei scapa de matreata, iar parul tau va fi catifelat si cu un aspect perfect sanatos.

4. Sarea de mare pentru celulita

Sarea de mare este unul dintre cei mai aprigi inamici ai celulitei. Pentru a scapa de celulita, amesteca putina cafea cu cereale si ulei de migadale. Aplica acest tratament prin miscari circulare pe toate zonele afectate de celulita. In cateva luni, rezultatele vor fi vizibile.

Pentru a scapa de celulita poti face si bai calde in sare de apa. Temperatura apei trebuie sa aiba cel putin 37 de grade, iar cantitatea optima de sare de mare pe care trebuie sa o folosesti este de 300 de g.

Sursa foto: imujer.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului