Machiaj & Cosmetica

#machiaj #stil #machiaj vedete # sfaturi machiaj vedete # trucuri machiaj vedete

Remodelarea chipului prin machiaj: ponturi utile de la vedete!

Daca nu esti satisfacuta pe deplin de trasaturile primite de la mama natura, te vei bucura sa afli ca remodelarea chipului este posibila prin machiaj. Forma sprancenelor, a buzelor sau a pometilor poate sa fie imbunatatita considerabil prin trucuri de infrumusetare, asa ca inspira-te din urmatoarele ponturi utile de la vedete si bucura-te de un look perfect!

Credeai ca remodelarea chipului este strict rezultatul unei interventii chirurgicale? Urmeaza urmatoarele ponturi utile de la vedete si afla cum poti sa obtii un chip pe masura asteptarilor tale, prin machiaj!

1. Natalia Vodianova

Manechinul Natalia Vodianova stapaneste pe deplin arta machiajului aproape insesizabil. Daca vrei un chip cu aer mai tanar si mai proaspat, foloseste un ruj cu un ton mai inchis decat culoarea naturala a buzelor, pastreaza-ti sprancenele intr-o forma cat mai naturala si aplica un blush bronzant in jurul liniei parului si a pometilor.

2. Kate Bosworth

Vrei ca pielea ta sa arate perfect, iar chipul sa emane un aer diafan si feminin? Inspira-te din machiajul lui Kate Bosworth si foloseste un fond de ten cu putere mare de acoperire si efect de reflexie a luminii. Completeaza imaginea angelica folosind un ruj crem, dar si un strop de blush cu un ton mai inchis decat culoarea tenului tau. O linie subtire de tus de ochi iti completeaza fericit imaginea.



Foto: ehowcdn.com

3. Brooke Shields

Daca iti doresti o privire mai accentuata, foloseste stilul de infrumusetare al actritei Brooke Shields: sprancene groase, conturate cu un creion la nuanta firelor de par, mult volum al genelor si buze evidentiate la intensitate medie.

4. Madonna

Daca vrei sa iti indulcesti putin trasaturile prin decolorarea sprancenelor, ai grija la nuanta pe care o alegi. Regina muzicii pop are, in mod natural, sprancene brunete. A ales sa iti lumineze chipul vopsindu-le cu cateva tonuri mai deschise, dar nu le-a asortat complet podoabei capilare (altfel ar fi parut prea "stearsa"). Urmeaza-i intocmai exemplul, daca vrei sa scapi de duritatea trasaturilor.



Foto: ehowcdn.com

5. Freida Pinto

Vrei sa iti echilibrezi vizual fizionomia in forma de inima? Inspira-te din look-ul actritei Freida Pinto si poarta o carare laterala extrema, care alungeste chipul. Arcuirea perfecta a sprancenelor si machiajul in nuante neutre-maronii pun accentul pe latura "dulce" si calda a trasaturilor sale naturale.



Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului