Machiaj & Cosmetica

#piele #remedii naturiste #ingrijire piele

Remedii naturiste de la bunica pentru o piele perfecta

Cosurile, crapaturile si chiar matreata pot fi indepartate cu usurinta folosind remedii naturiste de demult, nefiind neaparata nevoia cheltuirea unor sume mari de bani pe produse de ingrijire foarte scumpe.

Femeile care au apucat sa vada fotografii cu bunicile sau chiar strabunicele lor in tinerete s-au intrebat, uneori, cum faceau sa fie atat de frumoase. In pozele de acum cativa zeci de ani buni, aproape toate femeile au pielea perfecta, lipsita de cosuri. Iar pe vremea aceea nu existau produse de ingrijire a pielii performante si scumpe ca in zilele noastre si nici Photoshopul. Ei bine, bunicile noastre se foloseau de produsele din casa pentru a scapa de cosuri sau de matreata, dar si de alte probleme estetice de la nivelul pielii si al parului.

Scapa de acnee cu turmenic

Sofran, curcuma, turmeric. Trei denumiri pentru aceeasi planta, Curcuma longa. Aceasta poate fi folosita pentru a scapa de cosurile de pe fata. Cateva lingurita de pudra turmenic amestecate cu cateva picaturi de suc de lamaie, pana la obtinerea unei paste omogene. Astfel arata un remediu naturist de la bunica pentru tratarea acneei. Este suficient sa aplici pe fata si sa lasi sa actioneze 15 minute, inainte de a clati cu apa calaie. Aceasta operatiune efectuata zilnic, cel putin o saptamana, poate salva un ten cu acnee.

Pentru o fata mai luminoasa

Pudra de naut, denumita si besan, amestecata cu cateva picaturi de lamaie si putin lapte poate avea beneficii extraordinare asupra celulelor pielii. Acest amestec are un efect puternic energizant si revigorant, stergand urmele de oboseala de pe fata si oferind luminozitate pielii, fara a o incarca cu sebum.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare